Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boş Dönmek De Ne Sıkıcıymış

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
LRF Çok farklı bir disiplin ve hassasiyet gerekyiren bir hobi asıl atar aralığı 0,5 ile 5 veya 0,5 ile 7 grm arası olması gereken kamışlarda lrf çok keyif verir biz masrafı öldürmek amaçla 1 5 ....1 7.....1 15 vs kamışlar kullanıyoruz yeterlimi evet bize yeter ama gerçek lrf ve aksiyon 0,5grm la başlar
elinizdeki kamış lrf için uygun değil 1 1.5 grm jiğhead i atamassınız atarsınız ip dolanır atmaz erim düşer hissiyat gider çok can sıkar ısome yem paketi 55 tl :) bir avda 1 paket harcarsanız bu işi bırakırsınız...
çok haklısın , ozaman ben hele bi light spine başlıyayım
sonra bütçe düzelince bide 1-5 kamış alırız 1-5 ve 5-12 iki kamışımız olur güzel bi aralık yakalamış oluruz,
dediğim gibi ben bu kamışla 5-6-7-9 gramlık sahte silikonları kullanıcam önceliğim bunlar lrf ye hard LRF ile giriyorum sanırım :)

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çok haklısın , ozaman ben hele bi light spine başlıyayım
sonra bütçe düzelince bide 1-5 kamış alırız 1-5 ve 5-12 iki kamışımız olur güzel bi aralık yakalamış oluruz,
dediğim gibi ben bu kamışla 5-6-7-9 gramlık sahte silikonları kullanıcam önceliğim bunlar lrf ye hard LRF ile giriyorum sanırım :)
çok güzel turna alınır o kamışla :)

almışken 0,5 7 alın bari esnek ve hissiyat bol olsun

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif