Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bot kamis yardimi

by_kempen

Üye
Adı
Bahattin Osman Genç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Oncelikle herkese merhabalar.ozellikle tekne avcilarindan mumkunse resimlerini paylastigim kamislar hakkinda yardim iistiyorum.bu iki kamis arasindaki ters farklar kafami karistirdi ugly stik smooth boat olan 1.95 uzunlugunda ve sadece 30 lbs yaziyor uzerinde.digeri ise power trolling stick ve onun uzerindede 2.00 uzunluk 30-50 lbs yaziyor.Anlamadigim nokta iki kamista ayni boyda yani 2.00 metre.fakat ugly stik te 1.95 yaziyor. 30 lbs olan ugly stik diger 30-50 lbs e nazaran cok daha sert bir kamis.Bu iki kamis hangi avlarda kullanima uygundur ve bu kamislar hakkinda bilgisi olan abilerim ve kardeslerimin yardimlarini rica ediyorum simdiden tesekkurler.

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Hangi bölgelerde av yaptığnı bile yazmamışken bir şey söylemek zor aslında. Ugly Stik benim bildiğim kadarıyla 70'lerden beri devam eden bir seri. Diğer kamışın adını sanını hiç duymadım. Bu ikisi arasında tercihim Ugly olurdu.

by_kempen

Üye
Adı
Bahattin Osman Genç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hangi bölgelerde av yaptığnı bile yazmamışken bir şey söylemek zor aslında. Ugly Stik benim bildiğim kadarıyla 70'lerden beri devam eden bir seri. Diğer kamışın adını sanını hiç duymadım. Bu ikisi arasında tercihim Ugly olurdu.
Aslinda ingiltere,norvec ve Turkiyede Canakkale'de akya avi yapmayi planliyorum.Ayrica merak ettigim bu kamislarla beklemeli istavrit yada benzer kucuk balik avlari mumkunmudur.Diger merak ettigim konu ise atari dusuk olan ugly stik neden daha sert yuksek olansa neden daha esnek.Simdiden tesekkurler.