Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bot ve Motor tercihime yardımlarınızı bekliyorum..

aybasan

Üye
Adı
aydın aydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Birde unutmadan motoru uzun şaft alın ilerde tekne vs alırsanız ondada kullanırsınız ben öyle aldım botta kullanımdada hiç sorun yaşamadım uzatma aparatı bile kullanmıyorum hem ilerde satacak olursanız uzun şaft motoru satmak daha kolay olur..

Bahadır Y.

Yeni Üye
Adı
Bahadır Y.
Yorumlar için teşekkür ederim, gerçekten bilgilendirici oluyor..

2 senelik bot kullanıcısı olarak görüşlerimi yazayım..2 senedir 3.90 alaminyum taban Marinport bot ve sıfır aldıgım 9.8 Tohatsu motor kullanıyorum.Bot gayet güzel ve kaliteli ben 2 sene önce İzmirden 2.250 tl ye almıştım şimdi fiyatları baya artmış dolarda yükseldiği için..Motoruda fuardan 4.500 tlye almıştım..Bu ikiliyi öneririm açıkcası..
...Biz 4 kişi çok rahat av yapıyoruz botu kurmak 10-15 dakika indirmekte öyle..Sizin indirmek şişirmek derdiniz olmayacagı için çok rahat edersiniz..Arkaya tekerlekleri takarsanız tek başınıza bile götürüp getirebilirsiniz..9.9 motor gayet yeterli zaten daha büyük motor alırsanız bu defa ehliyet gerekecek 10 beygiri geçtiği için Hidea Parsun vs motorlarda fena değil ama sorun yaşayan çok Çin motorları Tohatsu ise birçok markaya üretim yapan bir firmanın ve orijinal Japon markası ben çok memnunum..Elbette Yamaha Suziki gibi markalarda çok iyi ama aradaki fiyat farkına değmez bende zamanında çok araştırmıştım ..
...Genelde 2-3 kişi olacagınız için 3.60 da yeterli ama daha küçüğünü düşünmeyin benim aldığım yerde stokta 3.60 Marinport var görünüyor arayıp sorun varsa bence hemen alın bitmeden..Linkini aşağıya yazıyorum...

MARİNPORT 3.60 MT. ALİMİNYUM KATLANIR TABANLI ŞİŞME BOT (MP360 AL)
Malesef stokta var görünüyor ama arayınca yok diyorlar.. :(

Bahadır Y.

Yeni Üye
Adı
Bahadır Y.
Bu arada bottaki amacım büyük oranda gezmek, Dikili'yi bilenler için söyleyeyim fazla açılmadan Pisa plajına, Çandarlı'ya vs gitmek.. Arada eş dost ziyaretimize geldiğinde onları ettafta gezdirmek vs.. Büyük beklentilerim yok :)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ev denize sıfır ben olsam ikinci el tertemiz polyester tabanlı bot alırım sıfır 10 luk motor miss

Bahadır Y.

Yeni Üye
Adı
Bahadır Y.
Bu göçmen muhabbetinden artık 3 metre üzeri bot bulunmuyor piyasada, ithalatına sınır getirilmiş sanırım.. Her yerde 2.40 dolup taşıyo, 3 metre üzerileri stokta yok.. Göçmen meselesinin ülkemize ne değişik etkileri oluyomuş böyle, bunu da öğrenmiş olduk..