SKARPİ66
Daimi Üye
- Adı
- ÖZCAN TÜREMEN
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne bu, ne işe yarıyor?
Benzerleri var bunun.yemli surf avlarında kullanılan yem kilididir.
Video bağlantısı altta.
Facebookta açılıyor.
![]()
110 B görüntüleme · 1 B ifade | ¡A comerlaaa! 🦐🦐🦐 INFO 011 15-6157-4622 en horario comercial. Respondemos sólo días hábiles de 9/18 hs. @fansdestacados | Pegatanza Costanera Norte
¡A comerlaaa! 🦐🦐🦐 INFO 011 15-6157-4622 en horario comercial. Respondemos sólo días hábiles de 9/18 hs. @fansdestacadoswww.facebook.com
Müsait bir zamanda bakabilirsenizBenzerleri var bunun.
Ben taaa eskiden aliexpressten getirmiştim ama hiç kullanmadım. Sonradan ürün ülkeye geldi, kullananları da gördüm ama kimde stok var bilmiyorum.
Denemek istiyorum diyorsan malzemelerimi kurcalayıp bulmaya çalışayım.
Bendeki biraz farklı ama çalışma prensibi aynı.Müsait bir zamanda bakabilirseniz.
Bu aparat temuda aliekspreste falan yok.
Firma arjantinde. Sanırım şahsın kendi üretimi.
Avrupada (italya, fransa, ispanya vs.) olsa sıkıntı olmazdı. Ama üretici ve paylaşım yapan arjantinde.
İkili üçlü yemli takımlarda çok işe yarar.
STONFO nun bir aparatını buldum dimağ balıkçılıkta o direk yemi sabitlemek için.
İzleyebildiyseniz eğer bunda olay farklı.
Sağolasın ustam
Özcan abim işini bu görür mü? Yoksa fotoğraftaki modeli kendimiz bile yapabiliriz de.

Çok teşekkür ederim. Sizide uğraştırdım ama aynı aparattan (siyah) ve alttaki metal aparattan bendede var. 1inci sayfada attığım resimde gözüküyor.Benzeri var dediğim aparat bağlı takımmış.
Zamanında Ege'de kullanırım mantığıyla almıştım,
Sonra spin avcılığı çok daha kolay, performanslı ve eğlenceli gelince poşetini bile ilk defa bu akşam açtım.
Burada aslolan şu plastik parça.
Ekli dosyayı görüntüle 127479
Gerisi aksesuar.
Ekli dosyayı görüntüle 127480Ekli dosyayı görüntüle 127481Ekli dosyayı görüntüle 127482
Takımın özellikleri:
Ekli dosyayı görüntüle 127483
İşimi görür, en azından bakarak benzerini yaparım vs diyorsan seve seve verebilirim. @SKARPİ66