nidya78
Üye
- Adı
- Aydın ÖZDEMİR
Hiç şüphem yok.Böyle çok kolay olur Aydın, ben biraz daha zoru yapacağım ama inan çok güzel ve ADALETLİ olacak, emin olabilirsin![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiç şüphem yok.Böyle çok kolay olur Aydın, ben biraz daha zoru yapacağım ama inan çok güzel ve ADALETLİ olacak, emin olabilirsin![]()
İkinci hak 5 haneli cevap verenler için geçerli, malesef senin böyle bir hakkın yok ama üzülme, yarışmayı bitirdiğimde üzülmediğine değecek6,985 gr olarak son hakkımı da kullanıyorum
Teşekkür ederimBende tahmin yapmak isterim ama öncelikle yaratıcı yarışma fikri için teşekkürler
.
Benim tahminime göre (Yanılabilirim elbette) bu balık 7.726 Kg. civarında olmalı
.
sonucu sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
İkinci hak 5 haneli cevap verenler için geçerli, malesef senin de böyle bir hakkın yok ama üzülme, yarışmayı bitirdiğimde üzülmediğine değecektahminimi değiştirmek istiyorum daha öncesinde gözüme büyük göründüama şuan 6,850 gr civarı gibi geldi değiştirebilirseniz sevinirim .
Merhaba,
10 kg (10,000)
Rastgele...
Merhaba
Benim tahminime göre 9,387 kg.
Herkese selam
Sizleri de ekledim arkadaşlar8.475 g![]()
selamlar Süleyman abi,
bende bir tahmin atayım bakalım gözümüz terazi olacak mı bakalım
8,750 listede yerimi alayım,
teşekkürler şimdiden..
saygılar..
Sizleri de ekliyorumIncecizgiye sonsuz tesekkurler 8.230![]()