selcukezer
Daimi Üye
- Adı
- selçuk ezer
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Tahminim 6.060 kg
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen de listede yerini aldın SelçukTahminim 6.060 kg
Sağolasın abi güzel dileklerin için, ben de seni seviyorum biliyorsunSevgili Süleyman,
Bir renkde ben katıyım ve 8.373.kg diyim.
Bu arada;
yeni görevinde başarılar dilerim,sen buralara ve bu vasıfa yabancı değilsin,uzun yılların birikimleri ve tecrübesi birleşince senin bu sitede çok şeyler katacağın ve kazandıracağın kanısını taşıyorum.
Bu vesileyle çok sevdiğim,canım kardeşim Selahattin'ede burdan kocaman selamlarımı gönderiyorum,yazdıklarımda mubala etmiyorum onunda yaşının genç olmasına karşın sağlam bilgi birikimleri var,Selocan,Seni seviyorum.![]()
Listeye ekledim Atilla8.320 Tüm balık sevdalılarına hayırlı bol nasipli sezonlar dileklerimle. Atilla TANATAR B.Çekmece
Seni de ekliyorum Mustafa'cımSevgili Süleyman,
Bir renkde ben katıyım ve 8.373.kg diyim.
Bu arada;
yeni görevinde başarılar dilerim,sen buralara ve bu vasıfa yabancı değilsin,uzun yılların birikimleri ve tecrübesi birleşince senin bu sitede çok şeyler katacağın ve kazandıracağın kanısını taşıyorum.
Bu vesileyle çok sevdiğim,canım kardeşim Selahattin'ede burdan kocaman selamlarımı gönderiyorum,yazdıklarımda mubala etmiyorum onunda yaşının genç olmasına karşın sağlam bilgi birikimleri var,Selocan,Seni seviyorum.![]()
Seni de ekledim Coşkun9,325 kg![]()
Seni de ekledim GürcanBence bu balık beş kilo gelmez.
Benim tahminim 4.957 kg.