Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Balık Kaç Kg.? (Ödüllü Tahmin Yarışması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tahminim 6.060 kg

PİNA

Üye
Adı
Atilla tanatar
Kan Grubu
B Rh Pozitif
8.320 Tüm balık sevdalılarına hayırlı bol nasipli sezonlar dileklerimle. Atilla TANATAR B.Çekmece

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Sevgili Süleyman,
Bir renkde ben katıyım ve 8.373.kg diyim. :)

Bu arada;
yeni görevinde başarılar dilerim,sen buralara ve bu vasıfa yabancı değilsin,uzun yılların birikimleri ve tecrübesi birleşince senin bu sitede çok şeyler katacağın ve kazandıracağın kanısını taşıyorum.

Bu vesileyle çok sevdiğim,canım kardeşim Selahattin'ede burdan kocaman selamlarımı gönderiyorum,yazdıklarımda mubala etmiyorum onunda yaşının genç olmasına karşın sağlam bilgi birikimleri var,Selocan,Seni seviyorum. :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sevgili Süleyman,

Bu arada;
yeni görevinde başarılar dilerim,sen buralara ve bu vasıfa yabancı değilsin,uzun yılların birikimleri ve tecrübesi birleşince senin bu sitede çok şeyler katacağın ve kazandıracağın kanısını taşıyorum.

Bu vesileyle çok sevdiğim,canım kardeşim Selahattin'ede burdan kocaman selamlarımı gönderiyorum,yazdıklarımda mubala etmiyorum onunda yaşının genç olmasına karşın sağlam bilgi birikimleri var,Selocan,Seni seviyorum. :)
Sağolasın abi güzel dileklerin için, ben de seni seviyorum biliyorsun :D

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
8.320 Tüm balık sevdalılarına hayırlı bol nasipli sezonlar dileklerimle. Atilla TANATAR B.Çekmece
Listeye ekledim Atilla :)

Sevgili Süleyman,

Bu arada;

Seni de ekliyorum Mustafa'cım ;)

Ve, teşekkür ederim/z. Eminim forumumuzu yine o eski şaşaalı günlerine kavuşturacağız, bunu da hep birlikte el birliği ile yapacağız.

Daha yapacak çok işimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...