asivolki
Aktif Üye
- Adı
- VOLKAN
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
harika balıklar tebrik ederim. sabrın sonu selamettir derler sizinki de öyle olmuş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kıyıdan yemli avlanıyorum. maksimum 60-70m uzağa atıyorum. Mamun kullanıyorum yem olarak.Bu bulduğum avlık çok verimli. 1 gecede 8 parça aldım.toplam 23.7 kğ.Hay maşallah, buzluga sığmamış mübarek
Kıyıdan surf ile mi avlaniyorsunuz yoksa tekne mi.
Kullandığınız takım duzeneklerinden yemlerden de kısaca bahsedebilirseniz çok seviniriz![]()
Kıyıdan yemli avlanıyorum. maksimum 60-70m uzağa atıyorum. Mamun kullanıyorum yem olarak.Bu bulduğum avlık çok verimli. 1 gecede 8 parça aldım.toplam 23.7 kğ.Hay maşallah, buzluga sığmamış mübarek
Kıyıdan surf ile mi avlaniyorsunuz yoksa tekne mi.
Kullandığınız takım duzeneklerinden yemlerden de kısaca bahsedebilirseniz çok seviniriz![]()
Çok teşekkürler Abi. Sülünez bende kullanıyorum bazen oda iyi verim sağlıyor. Ama mamuna gelen levrek 3-7 kğ arası olunca ona ağırlık veriyorum. Karakulakta seviyor mamunu.Hüseyin kardeşim maşallah eline emeğine sağlık..Özellikle karakulaklar daha bi güzel...ben de hem Foça hem de Erdek'te bunlardan çok yakalamıştım.Lakin biz yem olarak sülünez ve tuzlu karides kuyruk kullanırdık..Özellikle sülünez de biraz da kokmuş olursa daha iyi verim alırdık..Daha niceleri olur inşallah..Rast gelsin arkası her daim bol gelsin