Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Balıklar Bir Harika :)

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
harika balıklar tebrik ederim. sabrın sonu selamettir derler sizinki de öyle olmuş.

BESYO

Yeni Üye
Adı
hüseyin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hay maşallah, buzluga sığmamış mübarek :)
Kıyıdan surf ile mi avlaniyorsunuz yoksa tekne mi.
Kullandığınız takım duzeneklerinden yemlerden de kısaca bahsedebilirseniz çok seviniriz :harika:
Kıyıdan yemli avlanıyorum. maksimum 60-70m uzağa atıyorum. Mamun kullanıyorum yem olarak.Bu bulduğum avlık çok verimli. 1 gecede 8 parça aldım.toplam 23.7 kğ.

hawk17

Aktif Üye
Adı
mehmet şahin
Hüseyin kardeşim maşallah eline emeğine sağlık..Özellikle karakulaklar daha bi güzel...ben de hem Foça hem de Erdek'te bunlardan çok yakalamıştım.Lakin biz yem olarak sülünez ve tuzlu karides kuyruk kullanırdık..Özellikle sülünez de biraz da kokmuş olursa daha iyi verim alırdık..Daha niceleri olur inşallah..Rast gelsin arkası her daim bol gelsin

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok güzel balıklar ne ile aldınız acaba

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler güzel avlar yapmişsin maşaallah

BESYO

Yeni Üye
Adı
hüseyin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hay maşallah, buzluga sığmamış mübarek :)
Kıyıdan surf ile mi avlaniyorsunuz yoksa tekne mi.
Kullandığınız takım duzeneklerinden yemlerden de kısaca bahsedebilirseniz çok seviniriz :harika:
Kıyıdan yemli avlanıyorum. maksimum 60-70m uzağa atıyorum. Mamun kullanıyorum yem olarak.Bu bulduğum avlık çok verimli. 1 gecede 8 parça aldım.toplam 23.7 kğ.
Hüseyin kardeşim maşallah eline emeğine sağlık..Özellikle karakulaklar daha bi güzel...ben de hem Foça hem de Erdek'te bunlardan çok yakalamıştım.Lakin biz yem olarak sülünez ve tuzlu karides kuyruk kullanırdık..Özellikle sülünez de biraz da kokmuş olursa daha iyi verim alırdık..Daha niceleri olur inşallah..Rast gelsin arkası her daim bol gelsin
Çok teşekkürler Abi. Sülünez bende kullanıyorum bazen oda iyi verim sağlıyor. Ama mamuna gelen levrek 3-7 kğ arası olunca ona ağırlık veriyorum. Karakulakta seviyor mamunu.

Ersen

Daimi Üye
Adı
ersen özkan
Tebrikler .avlar gercekten çok verimli geçmiş. Minekoplarda canavar gibi maşallah , çok severek yediğim bir balıktır. Herkesin damak tadı farklı ama ,Lezzeti Levrekten daha güzel bence.

Adı
berker baris
Hey masallah. Tebrikler. Mamunu Adanada nereden buluyorsunuz? Karatas karidesi felan biliyoruz da, mamun Izmir tarafinda degil miydi?

Adı
berker baris
Hey masallah. Tebrikler. Adana da mamunu nasil buluyorsun?