Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu hamurdan sazan hamuru yapılır mı?

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Youtube de bir sazan avı videosu izlerken adam yemlemeden sadece bu hamurdan atıyor bekliyor ve balık alıyor.

BERKLEY GULP RAİNBOW CANDY(GÖKKUŞAĞI) SARIMSAKLI ALABALIK HAMURU (52214) - Fiyatı, Yorumları

Fiyatı pahalı ve miktarı az olduğu için almak istemedim. Onun yerine bir markette 70 tl ye şu ürünü buldum ve aldım ;

Amacım bu 4 hamuru düzgün bir şekilde karıştırmak ve sarımsak tozu mısır kokusu ton balığı yağı vs gibi koku yapacak şeyleri içine katmak. Sizce başarılı olurmu yoksa boşa uğraşmı?

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bunlara hiç gerek yok , tam buğday unu , mısır unu , civciv yemi , irmik , yumurta , koku için puding , veya toz meyve suyu konstrersi sarımsakta katabilirsin bunlar yeterli oluyor , yeter ki merada balık olsun.

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Bunlara hiç gerek yok , tam buğday unu , mısır unu , civciv yemi , irmik , yumurta , koku için puding , veya toz meyve suyu konstrersi sarımsakta katabilirsin bunlar yeterli oluyor , yeter ki merada balık olsun.
Bunların hepsini alsam bana birkaç av yeter evet ama benimki biraz fantezi ,yeni şeyler keşfetmek. Zamanında şöyle bir karışım yapmıştım ; çilekli puding, yumurta ,un, mısır unu ve rendelenmiş sarımsak. Merada balık vardı gözle görülebiliyordu hatta epey yemledik hamur olsun ciğer olsun, ama tek vuruş elimdeki birkaç adet solucana geldi onu da alamadım. O yüzden farklı şeyler denemek istiyorum belki daha kolay yol ile daha iyi iş başarabilirim.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Denemekten zarar gelmez , sazanın sağ solu belli olmuyor :)