Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu iki setten hangisini tercih etmeliyim?

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2 ile 3 arasında bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Bu makinelerde hem yedek kafa avantajı var hem de 1000'ik makine daha iyidir lrf için, ayrıca dead ringer diğer makinelerden bir tık aşağıdadır.

16Semih16

Üye
Adı
Semih
Fiyat olarak

Birinci sette 20 TL
İkinci sette 45 TL
Üçüncü sette 20 TL avantajınız oluyor.

Performans olarak ben de henüz kullanmadığım için bilemiyorum. Sadece bunları almakla bitmiyor. İp/misina, silikon vb. malzemeleri de işin içine katınca fiyat bazen bütçeyi aşabiliyor. Bana göre pazarlık yaparak bir av bayiinden almak ya da internet sitelerinden indirim kuponu isteyerek almak daha mantıklı olabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Y.EmreKOLAY

Yeni Üye
Adı
Yunus Emre KOLAY
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bu catana mı daha iyidir acaba okuma mı kararsız kaldım bu arada destekleriniz için teşekkürler.

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bütçen müsait ise ceymar'lı seti tercih edebilirsin. Shimano'nun alt segment makineleri çok tercih edilmez genelde, sorun çıktığında da muhattap bulamazsın. Okuma'nın muhattabı bellidir. Okuma ceymar her açıdan Shimano catana'dan daha mantıklı.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma daha iyide bu setleri hiçde adam gibi avantajlı satmıyorlar..Adam gibi kampanya olsa tek kamış yada tek makine alacağıma bu seti alayım bari dedirtmeli..Semihin dediği gibi indirim hediye kuponu yada elden pazarlıkla alması daha avantajlı

Y.EmreKOLAY

Yeni Üye
Adı
Yunus Emre KOLAY
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Okuma daha iyide bu setleri hiçde adam gibi avantajlı satmıyorlar..Adam gibi kampanya olsa tek kamış yada tek makine alacağıma bu seti alayım bari dedirtmeli..Semihin dediği gibi indirim hediye kuponu yada elden pazarlıkla alması daha avantajlı
Haklısınızda kamışı heryerde bulurum ancak kamışı bulabiliceğim yerler kısıtlı varsa ist anadolu yakasında bildiğiniz bir yer gidiyim

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Haklısınızda kamışı heryerde bulurum ancak kamışı bulabiliceğim yerler kısıtlı varsa ist anadolu yakasında bildiğiniz bir yer gidiyim
Forumda ''Enginson''Engin Ölçer ustamız var hem bayadır lrf işinde hemde Anadolu yakasında malzeme satan 1-2 yerle muhabbeti vardı onunla irtibata geçersen seni daha iyi yönlendirir ve yardımcı olur