Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BU İŞ ÇEKİRDEKTEN ÖĞRENİLİR EN KÜÇÜK BALIK SEVDALISI :)

Can_Ordu

Daimi Üye
Adı
Can ÖNEL
Maşallah valla Allah nazarlardan saklasın. Speedmasterla olan fotoğraf çok hoşuma gitti. :)

daykosi

Üye
Keşke imkanlar dahilinde olsa da Tüm çocuklara olta takımı edinmelerine yardımcı olupta, deniz kenarlarına akıtabilsek. İnanıyorum ki Dünya Bambaşka bir Dünya olur du.

Analı, Babalı uzum ömürler temenni ederim yakışıklı yeğenime.

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallahki Maşallah AREL'e iki elinde iki kamış taşıyor.Ben bile bazen balıkta bir kamışı kumanda edemiyorum.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Yekta bey miniğin resimleri çok güzel çıkmış. Allah sağlık ve mutlulukla uzun yıllar versin. Bu sene spin zamanı sizin o taraflara gelmek istiyorum, belki minikle karşılaşırız.

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Maşallah diyelim (mesaj altı yazısı var, ne olur ne olmaz :) ) Allah analı babalı büyütsün, bahtı bol balığı bol olsun. Ben 1.5 yaşında götürmeye başlamıştım oğlumu. İlk avı beklemeli eşkina avlarıydı. Çocuklar tutucu olur, ilk kez çapariyle avlandığımızda elimdeki oltayı alıp eşkina avındaki gibi yere koymuş ve "Öyle olmaz, böyle duracak" diye ders de vermişti. 5 yaşında bizim Şeref ve Can'ın teknesiyle Enez'den ilk kez tekneyle ava çıktığında "Hayat bu işte ya" demişti, aynı sene ilk levreklerini ve kalamarını tuttu. Kuzeniyle tekneden ağırlıksız el oltasıyla uskumru yakalayıp limana dönünce gümüş balıklarının peşinde koşturacak kadar da hastası. Özetle, bu yaştan başlayarak sana iyi bir eküri olur. Baba oğul arasında en tatlı ve yararlı sohbetlerin geçtiği kaliteli zamanlar olarak haneye yazılır her av.