Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu kamışta üretim hatası olabilir mi?

elamente

Yeni Üye
Adı
Muhammed
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar
Arkadaşlar yeni aldığım lrf kamışımda gözüme çarpan bi husus oldu,kamışın bütün halka bağlantı diplerinde dolgu var sağlam olması açısından fakat bu kamışın en uç,misinanın tamamen çıktığı halkada böyle bi dolgu uygulanmamış..
İlk defa denk geliyorum, acaba kamışın üretim esnasında gözden çarpan bi kusur farkında olmayış ile böyle mi piyasaya sürüldü yada böyle şekilde üretilmesi normal bi durum mudur?
Böyle bi üretim normalse benim aklıma gelen o dolgunun yapılmama sebebi hassasiyetin bozulmaması için olduğu geçiyor ancak bu uç zamanla tuzlu suya maruz kaldığında oynama vs sorun oluşturur mu ki zaten her av dan sonra tatlı su ile arındırıyorum ama genede merak ettim açıkcası buraya kesinlikle dolgu kaplama yapılmış olması gerekiyor mu..

Ekli dosyalar

• 127.5 KB Görüntüleme: 34
  • 121.8 KB Görüntüleme: 35
  • 100.4 KB Görüntüleme: 34

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Aldığınız yer neresi? Kamışın marka ve modeli nedir? Aynı kamışı denk gelince inceleyelim ki bunlarda var ya da bunlarda da yok diyebiliriz. :)

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
üretim hatası değil bende böle kamışlar kullandım en uç halka da epoksi olmayan bazı üreticiler böyle yapıyor bazıları epoksi kullanıyor.bi sıkıntı yok kamışta kullanabilirsiniz

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Uç parça delikli olduğu için montajı kolay, sadece yapıştırmak yeterli.
Diğer parçalarsa kamış üzerine yerleştirilerek önce iplikle sarılıyor ve sonra da epoksi ile kaplanıyor.
Olan üretim şekli bu, hata yok.