Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu makineyi ne kadara satabilirim ?

dinamig

Yeni Üye
Adı
Ramazan Karataş
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba bu makineyi gördüm çok beğendim aldım kalitesi çok mükemmel ama yavaş sarım makineymis benim ilk makinem daiwa cxh makineydi hızlı sarima alışmışım:) bir türlü alisamadim bu makineye toplamda 5 defa ava gittim gitmedim ama olmuyor alışamadım, ikinci el sitelerine koymayı düşünüyorum sizce ne kadar eder ben 2 bin liraya almıştım.

Yada başka tavsiye öneri verebilecek olan var mı ?

ugryy

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba bu makineyi gördüm çok beğendim aldım kalitesi çok mükemmel ama yavaş sarım makineymis benim ilk makinem daiwa cxh makineydi hızlı sarima alışmışım:) bir türlü alisamadim bu makineye toplamda 5 defa ava gittim gitmedim ama olmuyor alışamadım, ikinci el sitelerine koymayı düşünüyorum sizce ne kadar eder ben 2 bin liraya almıştım.

Yada başka tavsiye öneri verebilecek olan var mı ?
İkinci elde ürün çok iyi durumdaysa fiyatının %70i, kondisyonuna bağlı olarak daha aşağısı yazılır(malı). Ona göre düşünebilirsiniz.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Piyasadaki en düşük fiyattan kendi vaz geçebileceğin miktarı da düşerek listeleyebilirsin.
Ne kadar uygun yazarsan o kadar hızlı satılır.