Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu misinayı kullanan varmı?

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
Bu misinayı ya cengiz ya da spot balıktan aldım. Başka aldığım bir misinayı çakmakla test ederken bir de buna bakayım dedim monoflament misina gibi yandı gitti en az bir siyahlık, topaklanma olmadı. Üzerinde fluorocarbon yazıyor fakat değil. Bu markanın taklidi varmı acaba? Bu misinadan elinde olup da hiç ateşle test edeniniz varmı?20240903_212131.jpg

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
FC kaplama bu, orjinal FC misina değil. Eşkina avlarımda kullanıyorum idare ediyo.

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
Decathlon caperlan kaplama misina var onu yaktım o dahi yavaş yandı az bir siyahlıkda oldu bu belkide tamamen monofilamenttir bilemiyorum.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Kaplama misinaların üzerinde kaplama olduğu (fluorocoated) yazıyor bunda öyle bir ibare yok. Çeker değeri doğrumu acaba
Bu firma kaplama diye yazmıyo. Zaten gerçek FC misina öyle olmaz. Çeker değeri doğru değil. Monodan hallice bir misina işte. Zaten satan yere de sor FC kaplama dicektir.