Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Sefer Karagöz-Kefal-ve Zarganalar Aldık.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Sevgili Mustafam,,

Harika bir av.Zarganalar tam Lüfer'lik.Yani tam bana göre imiş.Ellerine,emeğine ve o kocaman yüreğine sağlık.Teşekkürler değerli kardeşim.Sağlıcakla kal.Kucak dolusu sevgiler...

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Tebrikler Mustafa abi. Biz de buralarda Zargana tutacağız diye tırmalıyoruz işte. Rapor yazmadım ama geçen Pazar ben de gittim. Seyrek ve ufak balık var bu tarafta.

Adnan Cansever

Aktif Üye
Adı
Adnan Cansever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yemeseydiniz zarganaları bak uzun olta lüffer başladı.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
tebrikler mustafa abi birşey soracaktım makina ve misinanızın marka ve modeli nedir?
Teşekkürler sevgili Enis,
kamış ve makinam remixon makina 50 lik kafa,ancak misinayı dandik sarmışlar,ücretsiz kıyak yapacaklar ya :) ancak hiç iş yapmadı her attığımda makinanın kafasından misana düğümlenerek çıkıyor,sinir oldum söktüm attım.

geçen Cengiz balıkcılıkdan spin kamış ve makina aldım süper bir spin takım yaptım,çok yardımcı oldular sağolsunlar,onlar hem spin makinama,hem remixon makinama kaliteli misina sardı ancak markasını unuttum,ücret bile almadılar.

şu bir gerçekki kalite sadece sağlamlık değil,makinadan çıkarken bile boşalmıyor :D ne anladım bu misanın 0,30 - 0,35 - 0,40 lık olmasından.
altı üstü en basit zarganada kullanacaksın,0,20 bile olsa yeter,ancak adam gibi olsun yeter. :)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Balıksız geçen bir yaz sonunda ilaç gibi gelmiştir bu avlar. :)

Tebrikler..
Teşekkür ederiz Hamdi,
Dediğin gibi ilaç gibi geldi,en azından kafamızı boşalttık ve bol bol kulaklarınızı çınlattık. :)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Sevgili Mustafam,,

Harika bir av.Zarganalar tam Lüfer'lik.Yani tam bana göre imiş.Ellerine,emeğine ve o kocaman yüreğine sağlık.Teşekkürler değerli kardeşim.Sağlıcakla kal.Kucak dolusu sevgiler...
Cahit abim,Canım abim benim çok teşekkür ederim.
İnan zargana çok boldu,hep aklıma şimdi benden birileri istesede lüferlik canlı zargana verebilsem,hatta Bursa'dan sevgili İrfan'ı bile aradım teklif ettim :)
saygı ve sevgi bizden canım abiciğim. :)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Tebrikler Mustafa abi. Biz de buralarda Zargana tutacağız diye tırmalıyoruz işte. Rapor yazmadım ama geçen Pazar ben de gittim. Seyrek ve ufak balık var bu tarafta.
Önder'im çok teşekkür ederim,
Seninde kulaklarını çınlattım,Önder bu balığı çok sever dedim :) ama inan bana o kadar zevk aldımki anlatamam,tüm atışlarımın arkasında aksiyon var :) tutmasını çok seviyorum.Bende buralarda denemeler yaptım ama tık yok :D
selamlar.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Yemeseydiniz zarganaları bak uzun olta lüffer başladı.
Adnan'ım teşekkürler,
Dediğin gibi tam lüferlik,Orhan abim dönmedi sanırım henüz lazım dersen,komşuyada vermediyse sana ayırtırım,bir okadarda buzlukda vardı. :)
selamlar.