Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Sezon Lüfer Ne Olur?

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Bu o kadar kolay değil.Zaten nereye ne atacağız ki.
Adamlar milyon dolarlık elektronik ekipman ile balığı km.lerce uzaktan tesbit edip
kırıyorlar.göç balığı için bu tür rezerv alanı oluşturmak pek faydalı olmayacak
popülasyon baskısına. Ancak devlet politikaları ile ciddi önlemler ile popülasyonu artar.
Yoksa oraya buraya birkaç hurda atmak ile ancak yem balıklarının takılma alanı yaratılabilinir.

coffee

Yeni Üye
Adı
ORHAN KOCATÜRK ZEYTINBURNU/İSTANBUL
her tarafa atamazsın zaten benım dedıgım bellı başlı yerler hıç degılse bır faydası olur kanatındeyım toplusal olarak tepkı vermemız gerek devletın bu konuda ılgılenecegını sanmıyorum hep uyuyorlar zaten onlara sadece paradan bahsedın. her geçen sene bırdakı seneyı aratıyor anlıcagınız durum vahım bıran önce bırşeyler yapamak gergını duşunuyorum

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
trilyonluk tekere çomak sokmaya boşuna çabalamayın, kısmet olup 3-5 lüfer tutsak kafi :(

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
100'lerce kişi, meydanları da doldursak yine de bir halta yarayacağını sanmıyorum.

Ama bir yandan seçim arefesinde herkesin işinin görüldüğünü de biliyorum :)

Ortayol belki.. Ama tatmin edici bir çözüme ulaşılması şu zamanda imkansıza yakın gibi.

Bugün forumlara bakarken birinin istavrit çaparisine palamut takıldığını okudum. Gerçi balığın gerisi olmamış ama palamut erken girerse, av yasağı kalkana kadar 3-5 yolumuzu buluruz :)

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tek kelime ile yalan olur... Herkes gibi bende marmaray projesinin bu işi etkilediğini düşünüyorum. Balık sanki göçünü tamamlamıyor gibi geliyor. Yoksa bu kadar palamutun sarosda ne işi var. Göçünü tamamlamadığı gibi başka yerlere göç etmeye başladı sanki.

Çok heveslenmeyin sonra heves kursağınızda kalınca daha kötü oluyorsunuz. :(

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Palamut ve lüferde uskumru gibi olup göç etmemeye başlarsa işte ozaman yanarız. Gerçekten garipleşti palamut busene.

coffee

Yeni Üye
Adı
ORHAN KOCATÜRK ZEYTINBURNU/İSTANBUL
trilyonluk tekere çomak sokmaya boşuna çabalamayın, kısmet olup 3-5 lüfer tutsak kafi :(
trılyonluk teknelere çomak sokmasak buse degıl 3-5 lufer tutmak sadece fosılerının göruruz muzede ordan yakalarız gercı sorun olmaz.

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
en kötüsünü düşünüp ,tatlı sürprizlerle gülmek istiyorum :) bu yüzden palık yok vede olmayacak diyorum herseneki vaziyet yani :( :)

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
lüferden önce karadenizde torik le başlarız ve çingene palamutundan sonra lüferi görürdük
ama bu sene ne olduysa
torik yok ve çingene palamutu 1aydır tutuluyo ve 2 ay erken başladı
allah sonumuzu hayır etsin
umudumuz var
lüfer için kırmızı alarıma geçtik

istavrit

Üye
Adı
Boğaç Öz
az önce Erikli'li ile görüştüm ,millet İstanbul 'dan gelenlere tek bir şeyin siparişini veriyor ...palamut çaparisi :D:D...pardon bir de yanına Tekirdağ 'dan rakı :p