Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Sezon Lüfer Ne Olur?

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
palamut bol olacak galıba bu sene

vimar

Üye
Adı
vivaro
palamut karadenizde erken başladı balıkta çok ama yembalık çok oldugundan çapariye gelmiyor oynakların içinden geçiyorsunuz balık fıkır fıkır fakat çapariye bakmıyor bazen oluyor ama tatmin etmiyor yani mazot parasını kurtarmıyor bu sebepten sinirlenip teknesini satanları biliyorum..alan kişide balık olacak diye alıyor 1 eylül gırgırların yasagı bitiyor gırgırlar varken kimse balık tutmayı beklemesin gırgırlar için balıkta limit diye bişey yok ne bulursa kazıyorlar balık az olursa balıkhaneye gitmeyip karaburun ve civarında satıyorlar çok olursa balıkhaneyi gidiyorlar adam diyorki yav ne olacak kardeşim ödeyecegim ceza 5bin lira ceza ama adam 30bin veya 50bin liralık balık kaldırmış hiç umursamıyorlar..böyle avcılık olurmu yazık günah acilen denizcilik bakanlıgı kurulmalı bu yasa tanımazlara göz açtırmamalı benim kanaatim bu herkese saygılar sevgiler..

umooth

Daimi Üye
Adı
umooth
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bence en kısa zamandan bir yasak gelmeli ama şöyle bir yasak. 1 yıllık bir yasak.. belki balıklar kendine gelir 1 yıl av olmazsa.. ha balıkçılar ne yicek derseniz devlet 1 yıl boyunca geçici maaş bağlayabilir heralde mağduriyetten ötürü.. gerçi kendileri bu duruma getirdiler denizi ya neyse..

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hay yaşa bende bunu diyip duruyorum zaten kardeşim 1 yıl dokunma balıklara bunun düzeni sistemi nası olur bilmem devlet bilir. maaşa bağla tekneleri gör bak 1 yıl sonra ne oluyor hem bu sadece balıkla ilğilenenlerin sorunu değilki denizler ölüyor ulusal bir örğütlenme olmalı sadece çöp topla ,izmaritini yere atma ,çevreci ol demekle olmuyor görüyoruzki yetmiyor

Adnan Cansever

Aktif Üye
Adı
Adnan Cansever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bence yalan olur.Tadımlık tutabilirsek ne mutlu.

vimar

Üye
Adı
vivaro
arkadaşlar lüfer karadenizde var kıyıdan belli havalarda oluyor dün birisi ag ile 150 parça balık almış daha sezon erken oldugu halde bizde karar verdik bazı zamanlar gece ag atacagız kısmet olursa buradan resimler ile paylaşırız herkese rasgele..

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
arkadaşlar lüfer karadenizde var kıyıdan belli havalarda oluyor dün birisi ag ile 150 parça balık almış daha sezon erken oldugu halde bizde karar verdik bazı zamanlar gece ag atacagız kısmet olursa buradan resimler ile paylaşırız herkese rasgele..
Sevgili Hasan,

Biliyorsun bizler Amatör balıkçılarız ve Balık Sevdam Sitemiz de, Amatör balıkçıların buluştuğu ve amatör balıkçılar için hazırlanmış kanunlar çerçevesinde av yapan bir sitedir.

Kanunlarımıza göre Amatör Balıkçıların Ağ ile avlanması yasaktır.

Denizlerde amatör avcılık

b) Bu Tebliğde özellikleri belirtilerek izin verilenler dışındaki her türlü ağ, tuzak ve patlayıcı, öldürücü, bayıltıcı, uyuşturucu, uyutucu, uyarıcı maddeler, karpit, sönmemiş kireç, balık otu v.b ile su ürünleri avcılığı yapılması, bu maddelerin gemilerde ve av mahallerinde bulundurulması yasaktır

vimar

Üye
Adı
vivaro
hamdi abi dogru söylüyorsun fakat bizdeki kayıgın avlanma belgesi herşeyi var birde bana sarı kagıt aldılar yani pro.balıkçılık olmasada bizim atacagımız ag kıyıda oldugu için ben hala kendimi amatör olarak görüyorum..yanlış anlanmaması dilegiyle..

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
hamdi abi dogru söylüyorsun fakat bizdeki kayıgın avlanma belgesi herşeyi var birde bana sarı kagıt aldılar yani pro.balıkçılık olmasada bizim atacagımız ag kıyıda oldugu için ben hala kendimi amatör olarak görüyorum..yanlış anlanmaması dilegiyle..
Sevgili Hasan,

Benimde sarı belgem var, ama bu belgeyi çok balık tutmak için almadım. Ticari ruhsatlı teknede av yapabilmek için aldım. Bu demek olmuyor ki ben amatör sirkülere uymayacağım. Biz yine amatörüz.

Sen yine de ağ atma işinde olma, oltanla yakala daha zevkli ;)