Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu silikon ve koku iş yapar mı?

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Meramda boru kurdu akşam 11 den sonra çok iş yapıyor. Tabiki normal baby wormlarda iş yapıyor lakin boru kurdu attığım gibi balık geliyor 5 saniye dolmadan. LRF yapıyorum, sizce bu silikon canlı boru kurdu gibi iş yaparmı? malum her gidişte 200 tl yeme para harcamak istemiyorum.

Birde baby worm lara bu kokuyu sıksam iş yapar mı bana aşırı mantıklı geldi

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Koku spreylerini kullanmanı pek önermem. Hem silikonun yapısına zarar veriyor hem de kokusu hiç bir işe yaramıyor.

NumanGuler

Aktif Üye
Adı
Numan Güler
Koku spreylerini kullanmanı pek önermem. Hem silikonun yapısına zarar veriyor hem de kokusu hiç bir işe yaramıyor.
Erdem kardeşim haklı. Bu saçmalıklar yerine Berkey gulp natural al boru kurdu a benziyor. Güzel aksiyon verdikten sonra alamayacağın balık yok. Yada isome Pink al

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sizin dediklerinize doğru yön alacağım lakin dediğiniz silikonların aksiyonu nasıl verilir bilmiyorum. Ben yavaş sarıyorum her turda 1 tık yapıyorum bu iş görür mü?

sagmarius

Aktif Üye
Adı
Mehmet YILMAZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar,

Her merada balıklar aksiyona farklı cevap vere biliyor deneyerek tecrübe etmeniz daha doğru olur.

Aşağıda belirttiğim silikonları tavsiye ede bilirim.

Berkley
İsome marukyu
Fujin baby worm

NumanGuler

Aktif Üye
Adı
Numan Güler
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sizin dediklerinize doğru yön alacağım lakin dediğiniz silikonların aksiyonu nasıl verilir bilmiyorum. Ben yavaş sarıyorum her turda 1 tık yapıyorum bu iş görür mü?
Kendin bulucan hergun aynı aksiyon iş yapmıyor ben ençok dipten 3 defa zıplatıp 3 sn bekliyorum sonra tekrar