bandırmalı
Aktif Üye
- Adı
- Mustafa Kurdaş
bandırmadan herkeze selamlar
forumda palamut lüfer mercan raporları eserken araya bende minokop çupra kırlangıç balıklarıyla bir çeşit sunalım
bu aralar izinde olmanın vermiş olduğu zaman bolluğunu en iyi şekilde değerlendirmeye baktık bazen pehlivan dostumla kafamız esti sırf tanışmak muhabbet etmek için direksiyonu sivriceye kırdık
sağ olsun ustayla saatlerce muhabbet ettik
göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederim

fırsat bulduk soluğu foçada aldık
gece gençlerin kalamar tutuşlarına şahit olduk
musade isteyip bir ikide ben atış yaptım ama gençlerin abi sen ne yapıyon bu kadar hızlı çekilmez sabaha kadar atsan tutamassın demesiyle kalamar zokasının yavaş çekileceğini öğrenmiş olduk
(biz alışmışık arada bir palamuta lüfere kaşık sallamayı ve hızlı çekmeyi )sabahleyinde ingiliz burnu dedikleri yerde güzel zarganalar aldık oradaki insanlar hep beklemeli tutmaya çalışıyorlar bizler topu hareket ettirdiğimizden ve toptan sonraki misina ince 0'15 olduğundan neredeyse atçek yapıyorduk merak edenler geldiğinde işin inceliğini söyledik
böylelikle taktik beraberliğini sağladık

bazende kendi meramızda yine güzel avlar yaptık

bazende güzel kırlangıçlar oltamızı ziyaret etti ve gelen birinin kuyruğundaki kesiklik dikkatimi çekti
çekerken bir dişlinin saldırısına uğradı büyük ihtimalle

bazende bir mırmır kırlangıca eşlik etti

can sıkıntısına dağa kestane toplamaya gittiğimde bu manzarayla karşılaştım
ya yakın köye giden bir su borosu patlağı yada dağdan gelen bir kolun zayıf olan yerden suyun yüzeye çıkması

buda 4 gün önce oltama ziyaret eden güzel

balıkların hepsi yem olarak taze sülünezle avlanıldı
iğne olarak bu aralar2nr sörkıl (ingilizcesi nasıl yazılıyor sa
)iğne kullanmaya başladım balığı dudaktan yakalıyor ama kaçan iri bir çupradan sonra (dudak iğne uçunda geldi)gene normal orta sınıf iğnelere dönecem galiba
beden ve köstekler 0'35lik mustang f1 bu misinadan çok memnun kaldım
herkeze bereketli ve güzel avlar dilerim
forumda palamut lüfer mercan raporları eserken araya bende minokop çupra kırlangıç balıklarıyla bir çeşit sunalım
bu aralar izinde olmanın vermiş olduğu zaman bolluğunu en iyi şekilde değerlendirmeye baktık bazen pehlivan dostumla kafamız esti sırf tanışmak muhabbet etmek için direksiyonu sivriceye kırdık

fırsat bulduk soluğu foçada aldık

bazende kendi meramızda yine güzel avlar yaptık

bazende güzel kırlangıçlar oltamızı ziyaret etti ve gelen birinin kuyruğundaki kesiklik dikkatimi çekti

bazende bir mırmır kırlangıca eşlik etti

can sıkıntısına dağa kestane toplamaya gittiğimde bu manzarayla karşılaştım

buda 4 gün önce oltama ziyaret eden güzel

balıkların hepsi yem olarak taze sülünezle avlanıldı
iğne olarak bu aralar2nr sörkıl (ingilizcesi nasıl yazılıyor sa
beden ve köstekler 0'35lik mustang f1 bu misinadan çok memnun kaldım
herkeze bereketli ve güzel avlar dilerim