Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana da rastgelsin, teşekkürler Ahmet kardeşim hoşçakal.palamutlar süper tebrikler
Sevgili Volkan kardeşim, bazen balık uzun zaman vurmuyor, belki ışıktan, havadan olabilir diye rapalamı değiştiririm 2 veva 3 sefer, ama gene inandığım rapalaları kullanırım, şu anda tobimaru mavi, 10,5 ve X rap 12 kullanıyorum,Orhan abi tebrikler, bana mı öyle geliyor, yoksa sürekli farklı sahtelerle mi sırtı çekiyorsunuz?

Çok teşekkürler Görkem kardeşim, sana da rastgelsinler, hoşçakal.çok güzeller, rastgele.
Çok teşekkürler sevgili şeref kardeşim, Sivrice'de olmanın büyük şans olduğuna inanıyorum, devamlı toriğin peşindeyim ama yemiyor, şimdi tam zamanı yakında olur inşallah, sevgiler, hoşçakal.Tebrikler Orhan Abi,
Güzel bir Sivrice günü ve avı daha..
Çok teşekkürler Veysel kardeşim, sana da güzel avlar dilerim, hoşçakal.Tebrikler Orhan abi, çok güzel balıklar,
Kısmetiniz dâim olsun.
Çok teşekkürler Hamdi kardeşim, sevgiler, hoşçakal.Tebrikler Orhan abi, yine kısmetini almışsın denizden![]()
Çok teşekkürler sizler de buyrun bekleriz, hoşçakal Oktay kardeşim.Tebrikler Orhan abi, Palamutların maşallahı var, afiyet bal şeker olsun..........