Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bugün İstanbul'da yaşamaktan utandım.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2 poşet balığa izin veren adam 2 bin liraya sülalesini satar !!!!!!!

dronur1980

Üye
Adı
onur güngor
HOCAM FOTOĞRAFLA, İLGİLİ BİRİM VE BAKANLIĞA ŞİKAYET MAİLİ AT..
ARTIK ŞİKAYETLER DE DEĞERLENDİRİLİYOR..
TOPLUMU TÜM BİREYLER DÜZELTECEK..
DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜRLER..

joeknox

Üye
Adı
gökhan
HOCAM FOTOĞRAFLA, İLGİLİ BİRİM VE BAKANLIĞA ŞİKAYET MAİLİ AT..
ARTIK ŞİKAYETLER DE DEĞERLENDİRİLİYOR..
TOPLUMU TÜM BİREYLER DÜZELTECEK..
DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜRLER..
gerekn yapılmıs "bir gunluk denetım" den oldugu kadar yaklasık yuzlerce kasa 20cm altı çinekopa el konulmus... yüzlercee kasa lüfer katledilmiş...

ayrıca para cezası falan haberlerde vardı aksam...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Ben şikayet edeli 1 hafta oldu ama hala sonuç yok. Aynı anda birkaç balıkçıyı birden şikayet ettim. Herbirine ayrı numara da verdiler. Bürokrasi kısmı tam yani. :D
Gittiklerinde de küçük balık bulup bulamayacakları tam bir muamma.
Denetleme dediğin anlık olur.
Gerisi göz boyama. Biz sinir olduğumuzla kalalım. :(
Tebrikler sevgili Şeref.
Şikayetlere hepbirlikte devam etmeliyiz. Biz göremesek de çocuklarımız için...
Bizimki mum olur onlarınki meşale...

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Aynı haberi ben de izledim çok sevindirici. Ama neden devamlı bir denetim yok onu anlayamıyorum. Sanki çevreye ve doğal hayata saygılı insnaların gazını almak için yapılmış göstermelik bir denetimmiş gibi geldi bana.

öncü

Aktif Üye
Adı
Ömer ÖNCÜ
Sonuç ne olur bilinmez ama bizim elimizden geleni yapmamız gerekir.

seyfi1973

Üye
Adı
SEYFİ GÜNGÖR
tek çare kuvetli lodos avlanamasınlar.bu arada balıkta geçmiş olur yoksa kurtulan olmaz bunarın elinden.milete almadiyolar miletimiz ucuz balık diye yura alan razı satan razı...

Asi ve mavi

Daimi Üye
Adı
Didem
Denetlemenin baskın ile yapılması haberini bende izledim ama elbetteki bu yeterli değil. Bu olaylara karşı ciddi yaptırımlarda bulunulması gerektiğini düşünmekteyim. Çünkü ha haberli ha habersiz yapılan denetlemeler sonrasında kasa kasa yaprakları toplasalar ne olur ki? O toplanılan yavru balıklar muhtemelen çöpe gidecek. Balığın yavruyken avlanması engellenmeli, yavruyken satılması değil!

Balıkların yavruyken avlanılmaması gerektiği öğrencilere anlatılsa, tanıdığı öğretmen ya da müdür var mı diye konuşulduğunu geçenlerde sitemizde okumuştum. Öneri fazlasıyla yerinde... Ben kendi adıma tanıtım metninin oluşturulmasında, amatörce olsada tanıtım filminin çekilmesinde, videoların sosyal medyada paylaşılmasında ve tanıdığım birkaç radyo programında dönmesine seve seve katkıda bulunabilirim. Bu işin biraz daha üzerine gidilse tv'lerde kamu spotu şeklinde bile gösterime sokulabilir.

Ben konu ile ilgili ciddi ciddi kafa yorma niyetindeyim. Bu konu öncekiler gibi klavye edebiyatında kalmasın lütfen. En yakın tarih olan 25 Kasım'da tekne organizasyonunda yüz yüze görüşeceğimiz için, projenin temellerini ilk orada atabiliriz diye düşünüyorum.

Haydi, fikrinize kuvvet!

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Şikayetim hala cevaplanmamış.
YArın 20 gün olacak şikayet edeli ki bu arada o güne göre çok daha yüksek seviyelerde küçük balık satışı yapılıyor.

levend

Üye
Adı
Levent
Pazarda zabıtayı tutup götürdüm tezgaha, zabıta taze balık ne cezası diyo!!!Boyu kardeşim boyu ,amirine soracakta vs.yani zabıtada bilmiyo neyi koruyacağını.Gırgır , balkonda bekliyorum ne yapacak,botu indirdi indirdiği yerde yazın denize giriyorum 3-5 kulaç,sg yasak av ihbarı yapıyorum telefonu kapattıktan 5 dakika sonra gırgır ağını toplayıp oradan uzaklaşıyor.SG botumu ?Orada ihlalci kalmadıki neden gelsin!