Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunlarda bana kalanlar.

dogu

Aktif Üye
Adı
Doğu Eyler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar,
Sıcak fırsatlar bölümünde elimdeki fazla olan sahtelerin bir kısmını satışa çıkarmıştım, onların haricinde bana kalan sahteleri de ayrı bir konuda paylaşmak istedim.
Her balık malzemecisine gidince ister istemez birkaç tane alıp çıkıyorum ve sonrasında bir sürü malzeme birikiyor.
Aslında sahteler arasında fiyat haricinde çok ta büyük farklar yok bence. balığın yemlenme zamanını denk getirebilirseniz hepsi iş yapıyor.
Aşağıda görülen sahtelerin hepsini denemişimdir aklınıza takılan olursan edindiğim tecrübeleri paylaşabilirim.
Bunlar haricinde bir sürüde silikon var ama silikon yemlerle avlanmak benim için hiçbir zaman öncelikli avlanma tercihim olmadığı için o konuda pek tecrübem yok.
1 Grup En çok tercih ettiğim sahteler grubu.

2.Grup En çok balık tuttuğum sahteler grubu

3.Grup Alternatif olarak denediğim sahteler grubu.

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
en üst resimde, en alttaki nasıl birsey
en1inci resimdeki enalltaki ensoldaki

drasty41

Daimi Üye
Adı
Recep Gölcü
Doğu 1. guruptaki sahtelerin sanki 9/11 cm civarı en çok balık tuttuklarınsa 7/9cm gibi küçükler dahamı etkin avcılar yoksa?

dogu

Aktif Üye
Adı
Doğu Eyler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar Recep Bey,
Haklısınız 7-9cm sahtelerin aksiyonları daha iyi oluyor, tek eksik yönleri uzak mesafeye ulaştıramamak.
Ufak sahteler için bir diğer düşüncem, özellikle beyaz olanların aksiyonu balıktan daha çok silikon gibi aksiyon almaları ve bu avcılıklarını arttırıyor.
Ben daiwa 15cm ile sahteden daha küçük ispendek aldım, 7cm lik strike pro ile 3 kg üzeri levrek aldım.
Bence 7-9 cm sahteler daha avcı.
Bir diğer tespitim eğer avlak bölgeniz tatlı su karakteristiğinde ise yeşil renkli sahteler daha avcı oluyor.
İyi günler, rastgelsin.