Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunu nasıl çalıştırabilirim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bu tekneden aşağı sarkıtarak ışığa yem balıklarının ve o yemlerin arkasına da büyük balıkların gelmesini amaçlayan bir ışık sistemi.
Kalamar avı için de kullanılıyor

Mustafaalmış

Aktif Üye
Adı
Mustafa Almış
Kan Grubu
A Rh Pozitif
MerhabaLed IŞIK ile yapilan avlarda yasakmi
Hocam Liman dışında tekneden kayış (palaska) balığı toplamak için yaktığımız led için sahil güvenlik zodyağı üstümüze yanaştı. Bu yaptığınız yasak, her türlü ışıkla avcılık yasak dedi. Biz de 4 kişi '' komutanım bilmiyorduk, bu seferlik affedin, hemen kapatıyoruz'' deyince ceza yazmadı. Sirkülere ve mevzuata bakmadım ama Sahil güvelik komutanı ne diyorsa uydum, arazi onların arazisi dedim bir daha yapmadım :)

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Işıkla avcılığa ilişkin kanunda belirtilen izinli alanlar ve tarihler dışında, her türlü ışıkla avcılık yasaktır.
Marmara Denizinde ışıkla avcılık, 15 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında, aşağıdaki esaslar kapsamında yapılabilir.
5. madde b fıkrası:Işıkla avcılığa açık alanlarda 50 metreden daha sığ sularda ışıkla avcılık yasaktır.
13. madde: Işık ile avcılıkta aydınlatma ancak su üstünden yapılabilir. Su içinde aydınlatma yapılamaz.
14.madde: 30 metreden daha sığ sularda ve balık çiftliklerinin kafeslerine 300 metreden daha yakın mesafede her türlü ışık yakılması yasaktır.

Son düzenleme: