Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
ne demek güzel kardeşim,Teşekkürler Ahmet abi, sanada rastgelsin.
Senden aldığım maria prenses'i halen saklamaktayım, gözüm gibi bakıyorum ona malum prim yapan bir sahte.
Eksik olma abi, o senin yüreğinin güzelliği, Teşekkür ederim.Tebrikler Oktayım,
Avcıda balıklarda şahane en kötü günün böyle olsun.afiyetle.![]()
Vay emre kardeşim, ne yalan söyliyim özledim valla, içinin gitmesi için yapmadım inanİcim gitti icimmmmmmen kotu avlarin bunlar gibi olsun agam pasam.selamlar.
tebrikler güzel avlar yapmısın kursunlu deyilmi o yer![]()
Sağol Ahmet abi, umarım birlikte de olta sallarız bir gün, selamlar saygılar.ne demek güzel kardeşim,sağlıkla kullan yeter ki sen iste buluruz 5-7-9-13 cm'lerden olmadı japonya'dan gelen arkadaşımız var oraya vericez bulunmayanları yeterki balık olsun denizlerimiz korununca oluyormuş demek 18 kulaca çıkınca bak nasıl gırgır işleri,
inşallah oktay kardeşim istiyorum gelmekSağol Ahmet abi, umarım birlikte de olta sallarız bir gün, selamlar saygılar.
Senden bu tarz yorumlar okumak yeterde artar bile benim için, eksik olma abi SaygılarOktay,vallahi balıkçı tezgahında bile bu kadar çeşit yoktur, herhalde.Ortaya karışık olmuş.Terbrik ediyorum kardeşimi ve bu müthiş avlarının devamını diliyorum.