Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BURSA 2013 SEZONLUK AV RAPORUM

emrepasa

Aktif Üye
İcim gitti icimmmmmm:)en kotu avlarin bunlar gibi olsun agam pasam.selamlar.

memati

Aktif Üye
tebrikler güzel avlar yapmısın kursunlu deyilmi o yer :)

berk94kut99

Daimi Üye
Adı
ahmet özdemir
Teşekkürler Ahmet abi, sanada rastgelsin. :)

Senden aldığım maria prenses'i halen saklamaktayım, gözüm gibi bakıyorum ona malum prim yapan bir sahte.
ne demek güzel kardeşim, :) sağlıkla kullan yeter ki sen iste buluruz 5-7-9-13 cm'lerden olmadı japonya'dan gelen arkadaşımız var oraya vericez bulunmayanları yeterki balık olsun denizlerimiz korununca oluyormuş demek 18 kulaca çıkınca bak nasıl gırgır işleri,

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
İcim gitti icimmmmmm:)en kotu avlarin bunlar gibi olsun agam pasam.selamlar.
Vay emre kardeşim, ne yalan söyliyim özledim valla, içinin gitmesi için yapmadım inan :p buyur gel beraber kovalayalım, bol şans kardeşim.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
ne demek güzel kardeşim, :) sağlıkla kullan yeter ki sen iste buluruz 5-7-9-13 cm'lerden olmadı japonya'dan gelen arkadaşımız var oraya vericez bulunmayanları yeterki balık olsun denizlerimiz korununca oluyormuş demek 18 kulaca çıkınca bak nasıl gırgır işleri,
Sağol Ahmet abi, umarım birlikte de olta sallarız bir gün, selamlar saygılar.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Oktay,vallahi balıkçı tezgahında bile bu kadar çeşit yoktur, herhalde.Ortaya karışık olmuş.Terbrik ediyorum kardeşimi ve bu müthiş avlarının devamını diliyorum.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Oktay,vallahi balıkçı tezgahında bile bu kadar çeşit yoktur, herhalde.Ortaya karışık olmuş.Terbrik ediyorum kardeşimi ve bu müthiş avlarının devamını diliyorum.
Senden bu tarz yorumlar okumak yeterde artar bile benim için, eksik olma abi Saygılar :)