Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BURSA 5. Doğa Sporları, Avcılık, Balıkçılık Fuarı Bitti...

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Emeği geçen herkeze teşekkürler..Mutlu sonla biten renga renk bi fuar oldu..
Balıksevdam ailesi çoook büyük..:harika:

Busene ilkdefa aranıza katılmama rağmed orada olan sıcak dosluk,muhabbet adına hiç yabancılık çekmedim.bu iş gönül vermiş insanlarla beraber olmak büyük mutluluk. çok mükemmel bir fuar oldu.herkese teşekkürler.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Busene ilkdefa aranıza katılmama rağmed orada olan sıcak dosluk,muhabbet adına hiç yabancılık çekmedim.bu iş gönül vermiş insanlarla beraber olmak büyük mutluluk. çok mükemmel bir fuar oldu.herkese teşekkürler.
Tanıştığımıza çok memnun oldum, çok yardımın oldu eline sağlık :)

mujdat_78

Yeni Üye
Adı
müjdat avcı
çok güzel bir fuar oldu balıksevdam acısından emegi gecenlere teşekkurler.herkese selamlar

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Öncelikle emeği geçen her arkadaşımı tebrik ederim. Fuar işinde Bursa ekibi her sene daha güzelleşiyor.
Çok güzel görüntüler. Tebrikler, bu formun üyesi olmaktan gurur duydum. Elleriniz dert görmesin.

İrfan kardeşim bıyıklar falan yakışıklı olmuşsun valla :)

Herkese rastgelsin

Sevgiler.

ege

Yeni Üye
Adı
ercan ege
Sevgili Hamdi her yıl olduğu gibi bu yılda fuar sana ve ekibine ayrı hava vermiş kutlarım gelecek yıl görüşmek dileğiyle selamlar Ercan EGE

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
emeği geçenlere çok teşekkürler :harika: birkez daha sizlerle sohbet edip, fotoğraf çektirme fırsatı bulabildik :) bu fuarın senede 2 yada 3 kez yapılabilmesini talep ediyorum 1 tane yetmiyor :):):)

beyhan

Aktif Üye
Adı
beyhan karaca
bakın arkadaşlar kısmet olursa seneye sağsalim yetişirsek herkes söz versin aynı gün ve aynı saatte orada olalım bütün bursa ve gelen olursa bursa dışındakiler şöyle dosta düşmana bi görünelim