Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bursa Av Doğa ve Balıkçılık Fuarı Balık Sevdam Stantı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turan_27

Üye
Adı
Huseyin
ok Güzel olmuş, tebrikler katılmak isterdim fakat görevim nedeni ile katılamıyorum.
Saygılar...

Fortuna

Yeni Üye
Adı
Engin TATLI
Merhaba,

Bugün fuarda standınıza uğradım. Bence fuar daki en güzel stand. Gösterilen ilgi ve alaka müthişti eve gelip bu güzel topluluğun bir parçası olmak istedim.
Fuara katıldığınız için teşekkürler.

ege

Yeni Üye
Adı
ercan ege
balık avcılığı ile bir dünya site olmasına ragmen balıksevdam'a ve hamdi sana teşekkür ederim fuarlarda olman gerçekten ayrıcalık

Sarica_av

Yeni Üye
Adı
Uğur SARICA
Gerçekten bir internet sitesi standı değilde malını satmak istemeyen büyük markaların standı gibi olmuş , tebrik ediyorum .İlk gördüğümde şaşırdım sadece site olmaz dedim, bilgi verdiler öyleymiş, üye oldum ! emeği geçenlere teşekkürler.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
işte bu kutlarım arkadaşlar,:harika:,,stand çok yakışıklı,çok güzel olmuş
emeği geçen herkesi tebrik ederim...:):)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Arkadaşlar tek kelimeyle Mükemmel bir fuar oldu.Standımız herkesin ilgi odağıydı.Ziyaretçilerimiz ve katılımcılardan aldığımız pekçok tebrik bizler için gurur vericiydi.Bu vesileyle Sevgili İrfan ve kıymetli arkadaşlarına,Oktaya,Cevat abimize ve ismini sayamadığım herkese çok teşekkür ederim. :)

Sanırım yarın yada ertesi gün açılacak konuyla oradaki atmosferi hepimiz tekrar yaşayacağız.:)

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
bir çok dostlarla tanışma fırsatını bulduk ve nihayet dördüncü gününde sonuna geldik,son olarak biga dan gelen necmi fidan dostumuz arkadaşlarıyla birlikte ziyaretimize geldiler ve onları uğurladıktan sonra eşyalarımızı toplayarak daha sonra sökülmek üzere standımıza veda ettik,fuar dışında bizlerde birbirimizle vedalaşarak adminimizi uğurladık,ziyaretimize gelen,gelmek isteyip gelemeyen fakat gönlü bizimle olan tüm balık sevdalılarına teşekkürler,nice organizasyonlarda buluşmak ümidiyle

mujdat_78

Yeni Üye
Adı
müjdat avcı
sizler gibi stand yapan görmedım daha ellerınıze saglık..

Erkan YAĞIŞAN

Aktif Üye
Adı
ERKAN YAĞIŞAN
Pazar günü iştima var o zaman gelmeyene nöbet yazalım :))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...