Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bursa 'da Balık Avı...

ummuts

Yeni Üye
Selam dostlar bende buralarda yeniyim. Bursa 'da deniz göl farketmez, yıllık izindeyim, yasak olmayan yerlerde ailemle keyifli zaman geçirip hemde balık avlamak istiyorum. yer mekan konusunda bilgisini paylaşabilecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler. 05.06.2012 - 15.06.2012 arasında gidilebilecek her yere gitmeyi planlıyorum.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Aramıza hoşgeldin umut, Keyifli paylaşımlar dilerim.

Deniz veya göl farketmiycek ise ailenle birlikte göl başına gidip hep piknik havasında zaman geçirip hemde turna balığına at çek yapabilirsin. Beyaz kırmızı kafalı silikon kullanmanı tavsiye ederim. ;) Rastgele..

blacksea61

Yeni Üye
Adı
Hüseyin KARADENİZ
hoşgeldin Umut ,

Mudanya'da arnavutköy limanında tekne kiralayıp balığa çıkabilirsin uygun fiyatta çok ta eğlenceli oluyor, merkezde bir iki tane malzeme bulacağın dükkanda var, 19 mayısta ordaydım iri istavrit çıkıyo. Bunun dışında kıyıdan da rahtlıkla atabilirsin
İyi eğlanceler...

Deep83

Yeni Üye
Adı
Salih
Bursa'da Tuzlu su olarak avlanılacak oldukça fazla yer var size neresi yakınsa değerlendire bilirsinz . Pikniğe uygun olarak ben Kurşun'lu , Altıntaş arasını tavsiye edebilirim. Zeytinliklere serilip hem piknik hemde av yapma şansını var . Bunun yanı sıra Gemlik - Narlı , kapaklı ,fıstıklı arası güzel yerler mevcut . Mudanya tarafına gelirseniz çanaklı çeşmenin karşısından sahile inen traktör yolu var sonun da güzel bir manzara sizi karşılıyor olucak. Mekan çok gezip görmek lazım.

Amacınız avsa Arnavut köy den kayık kiralayarak istavrite deneye bilirsiniz. Güzelyalı limanda ise eşikine alınıyor. Gemlik narlı da ise istavrit , eşkine , mırmır ve zargana alma şansınız var. Mayıs sonu ve Haziran başı yaptığım güncel avlara dayanarak şimdilik bunları yazabilirim.

Rast gele.

.:EmR@H:.

Üye
Arkadaşlar mudanyada kıyıdan balık çıkmaya başladımı yada askerıyenın ordakı lımandan sandalla acılsak çıkmaya başlamısmıdır. en son 2 ay önce gittiğimizde birşey yoktu.

Glenium34

Aktif Üye
Adı
Yasin Kutlucan
Merhaba umut hoşgeldin aramıza Tatlı su düşünüyorsa hem yeşillik hem piknik alanı olan yerler var Gölyazı-Gölbaşı-Hasanağa da Kefal ve Turna tutabilirsin.

Tuzlu su düşünüyorsan Yakın olarak Mudanya Yıldız tepenın altındaki Marina-Güzelyalıdaki Marina-Trilye-Gemlik ve Narlı duyumlarıma göre az az Levrek başlamış Eşkina Mırmır ve Tabiki İstavrit tutabilirsin.

blacksea61

Yeni Üye
Adı
Hüseyin KARADENİZ
Arkadaşlar mudanyada kıyıdan balık çıkmaya başladımı yada askerıyenın ordakı lımandan sandalla acılsak çıkmaya başlamısmıdır. en son 2 ay önce gittiğimizde birşey yoktu.
Mayısın 18 ile 21 arası Mudanya'daydım Arnavutköy limandan tekne ile açıldık 3-4 kilo arası istavrit tuttuk. Akşam 5 ile 8.30 arasında....

Üye
Mayısın 18 ile 21 arası Mudanya'daydım Arnavutköy limandan tekne ile açıldık 3-4 kilo arası istavrit tuttuk. Akşam 5 ile 8.30 arasında....

Teşekkur ederim Hüseyin

Arnavutköy limanı yıldız tepeye çıkmadan askeriyenin sonundaki liman mı oluyor ? biz ordan açılıyoruz genelde.

blacksea61

Yeni Üye
Adı
Hüseyin KARADENİZ
Teşekkur ederim Hüseyin

Arnavutköy limanı yıldız tepeye çıkmadan askeriyenin sonundaki liman mı oluyor ? biz ordan açılıyoruz genelde.
evet Emrah orası biraz geç yazdım kusura bakma bu hafta sonu ordayım 5-6 gün kalıcam müsait olursan beraber çıkabilriz

Üye
Teşekkur ederim Hüseyin cevabın için. bu hafta bursa da değilim olsaydım iyi olurdu aslında.teklifin için teşekkur ederim