Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bursa da yeni başlayanlar için sakin meralar arıyorum.

YasinK.

Yeni Üye
Adı
Yasin K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba, Ben Yasin!

Adım Yasin, Bursa'da spin olta ile balık tutma hobisine yeni başlamış biriyim. Doğanın güzelliklerini keşfetmeyi seven biri olarak, sakin ve huzurlu bir ortamda balık tutmanın keyfini çıkarmak istiyorum.

Şu anda kullanmakta olduğum spin olta ile birlikte, doğanın içinde yer alan bir mera bölgesi arıyorum. Gürültüden uzak, sakin ve ulaşımı kolay bir yer tercih ediyorum. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek, bilgi sahibi olduğunuz veya önerebileceğiniz bir mera varsa lütfen benimle paylaşın.

Ayrıca, bu hobiyi daha önce deneyimlemiş ve önerilerde bulunabilecek kişilerle tanışmak da beni çok mutlu eder. Belki beraber bir gün balık tutmaya gidebiliriz!

Önerileriniz veya bu konudaki deneyimleriniz varsa benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Şimdiden teşekkür ederim ve umarım birlikte güzel anılar biriktirebiliriz.

İyi günler dilerim!

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Yasin

Ahmanamra

Yeni Üye
Adı
Ercan GÖÇMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldiniz. Bende bursadayım yeni bir lrf set kurdum ama henüz balığa gidemedim havalardan ötürü. Genel anlamda meralar hakkınd apek fikrim yok ama kapanca limanı sakindir muhtemelen. Dağ göllerinden de çınaarcık barajı dağ dibi göleti olabilir. Gayet sakin ve ulaşımı kolay yerler. Keşfettikçe bilgi paylaşımı yaparız karşılıklı. Belki dediğin gibi birlikte balığada gidebiliriz.

Ekin23

Yeni Üye
Adı
Furkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba, Ben Yasin!

Adım Yasin, Bursa'da spin olta ile balık tutma hobisine yeni başlamış biriyim. Doğanın güzelliklerini keşfetmeyi seven biri olarak, sakin ve huzurlu bir ortamda balık tutmanın keyfini çıkarmak istiyorum.

Şu anda kullanmakta olduğum spin olta ile birlikte, doğanın içinde yer alan bir mera bölgesi arıyorum. Gürültüden uzak, sakin ve ulaşımı kolay bir yer tercih ediyorum. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek, bilgi sahibi olduğunuz veya önerebileceğiniz bir mera varsa lütfen benimle paylaşın.

Ayrıca, bu hobiyi daha önce deneyimlemiş ve önerilerde bulunabilecek kişilerle tanışmak da beni çok mutlu eder. Belki beraber bir gün balık tutmaya gidebiliriz!

Önerileriniz veya bu konudaki deneyimleriniz varsa benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Şimdiden teşekkür ederim ve umarım birlikte güzel anılar biriktirebiliriz.

İyi günler dilerim!
Merhaba,
Hobiye ilk başladığımda avlanmak istediğim teknik spin tekniği oldu bir sürü de sahte vs. aldım fakat spin işi Bursa kıyılarında pek mümkün değil gibi. Umarım siz güzel balıklar alarak spin avcılığının keyfini çıkartabiliyorsunuzdur.