Merhaba arkadaşlar. Bu konuda açılmış bir çok konu var. Konuların hepsini okudum diyebilirim ancak kafamda bir türlü takım oluşmadı. Bu konuda sizlerin tecrübe ve tavsiyelerine ihtiyacım var.
Mudanya ve Güzelyalı'da kıyıdan bazen de kayıktan, Gemlik ve Tirilye'de de kıyıdan avlanabilirim.
Hedef balık olarak istavrit, mezgit, mırmır, karagöz, eşkina, zargana, lüfer, levrek gibi çeşitler var. Bu arada bütçe biraz kısıtlı. 300-400 TL arası. Aslına bakarsanız hem jig hem jighead hem de hafif sahtelerde kullanmak için gönlümden geçen Savage gear MPP 251 cm Softlure 3-16 gr. 251cm uzunluğu ve 3-16gr aralığı LRF'de sorun oluşturur mu?
Bu sistemi ilk kez kullanacak biri olarak ip ile mi başlamalıyım misina ile mi?
Kamış
Savage gear MPP 251 cm Softlure 3-16 gr 2 Parça (300TL) (Uzunluk ve 3-16 LRF'ye uygun mu?)
Shimano Catana DX Spinning UL 2,10m 1-11g (150TL)
Major Craft Solpara SPS-S702 AJI 210cm 0.6-10gr (380TL) (Fiyat biraz aşıyor)
Favorite White Bird WB-732UL-S LRF Kamış 219cm 1-7gr (190 TL)
Makine
Şuan çok iyi olmasa da elimde bir adet Albastar'ın makinesi var. İdare edebilir diye düşünüyorum. Ancak kurtarmazsa forumda çok defa tavsiye edilen Ceymar 25 olabilir.
İp veya misina
Tavsiye edilen
Kafam çok karıştı. Zaman ayırıp destek olan herkese şimdiden teşekkürler.
Mudanya ve Güzelyalı'da kıyıdan bazen de kayıktan, Gemlik ve Tirilye'de de kıyıdan avlanabilirim.
Hedef balık olarak istavrit, mezgit, mırmır, karagöz, eşkina, zargana, lüfer, levrek gibi çeşitler var. Bu arada bütçe biraz kısıtlı. 300-400 TL arası. Aslına bakarsanız hem jig hem jighead hem de hafif sahtelerde kullanmak için gönlümden geçen Savage gear MPP 251 cm Softlure 3-16 gr. 251cm uzunluğu ve 3-16gr aralığı LRF'de sorun oluşturur mu?
Bu sistemi ilk kez kullanacak biri olarak ip ile mi başlamalıyım misina ile mi?
Kamış
Savage gear MPP 251 cm Softlure 3-16 gr 2 Parça (300TL) (Uzunluk ve 3-16 LRF'ye uygun mu?)
Shimano Catana DX Spinning UL 2,10m 1-11g (150TL)
Major Craft Solpara SPS-S702 AJI 210cm 0.6-10gr (380TL) (Fiyat biraz aşıyor)
Favorite White Bird WB-732UL-S LRF Kamış 219cm 1-7gr (190 TL)
Makine
Şuan çok iyi olmasa da elimde bir adet Albastar'ın makinesi var. İdare edebilir diye düşünüyorum. Ancak kurtarmazsa forumda çok defa tavsiye edilen Ceymar 25 olabilir.
İp veya misina
Tavsiye edilen
Kafam çok karıştı. Zaman ayırıp destek olan herkese şimdiden teşekkürler.