Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bursa Lrf avı yapabileceğim bölgeler

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar bu hobiye yeni merak sardım ve herkes gibi çok büyük bir hevesle başladım. Bursa da yaşıyorum ve bu bölgede avlanmak istiyorum bu zamana kadar karacabey boğaz ve mudanya kordonda silikonla balık almaya çalışsamda başarılı olamadım bildiğiniz güzel balık alabileceğim bir mera var mı? Çok fazla değil 2-3 tane bile balık alsam şimdilik bana yeter. Bildiğiniz güzel iş yapan silikon ve bölge paylaşırsanız sevinirim. Herkese Rastgelsin

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Güzelyalı marina, mudanya kordon ve gemlik sahilde denemeler yapabilirsiniz. İşinizi garantiye almak istiyorsan Isome L beden pembe, sarı yada beyaz silikon alın yanınıza, başka bir şeye ihtiyacınız yok. İstavrit için suyun çeşitli derinliklerini tarayın. Dipte mutlaka ispari denk gelir, hırsızsız av yapmayın 1 paket silikonu 1 gecede bitirirsiniz.

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Güzelyalı marina, mudanya kordon ve gemlik sahilde denemeler yapabilirsiniz. İşinizi garantiye almak istiyorsan Isome L beden pembe, sarı yada beyaz silikon alın yanınıza, başka bir şeye ihtiyacınız yok. İstavrit için suyun çeşitli derinliklerini tarayın. Dipte mutlaka ispari denk gelir, hırsızsız av yapmayın 1 paket silikonu 1 gecede bitirirsiniz.
Teşekkür ederim bayağıdır bu işi yapıyorsunuzdur sanırım

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Fujin silikonların da iyi olduğunu söyleyenler var onlar nasıl

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Fujin benim kullandigim silikonlar arasinda degil o yuzden net bir sey soyleyemem. Aşırı esnek yapısına alısamadım. Bir kac farkli silikon kullaniyorum ama yeni basladim dediginiz icin size en garanti olanini tavsiye ettim.

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Fujin benim kullandigim silikonlar arasinda degil o yuzden net bir sey soyleyemem. Aşırı esnek yapısına alısamadım. Bir kac farkli silikon kullaniyorum ama yeni basladim dediginiz icin size en garanti olanini tavsiye ettim.
Tamam teşekkürler

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Peki kışın LRF avı yapılabiliyor mu

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Elbette yapabilirsiniz ama yaz aylari kadar verimli olmaz.

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Denizdeki dalga jigheadin suruklenmesine sebep olur onun disinda bir etkisi olmaz. Biraz daha agir jigheadler kullanabilirsiniz. Bursa'da genelde mudanya tarafi ruzgar ve dalga acisindan daha sikintilidir, ruzgar haritalarina bakarak gidebilir yada gemlik tarafini tercih edebilirsiniz.