Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bursa'da Deniz Balıkçılığı Nerede Balık Tutabilirim ?

egeyilmazfr

Yeni Üye
Adı
Ege Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba dostlar aranızda bugün katıldım. Balık tutmaya sevdalandım ama fazla bir bilgim yok. Saat 15.30 a kadar çalışıyorum ve balık tutmaya ancak 16:00 Gibi gidebiliyorum bu saatte bu aylarda hangi balıkları nerede hangi takımlar ile yakalarım bilgi verirseniz çok sevinirim. Kurşunlu iskelesinde çapari attım ve başarısız oldum, Trilye'de çapari attım ve yine başarısız oldum 😁. İznik gölünde kaşık denedim çok dalgalıydı ve saat 17:30 civarlarındaydı hepsi gibi bundada maalesef balık tutamadım. Lütfen bana Bursa çevresinde denizde balık tutabileceğim yer önerebilirmisiniz ? Kendi motorum var bu yüzden konum çok sorun değil saat 16:00 civarlarında hangi balıkları tutabilirim nerede tutabilirim 😁 sorum bu dostlar. Ve hangi takımı kullanmam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim. Şuanda 2-3 adet 20-25 gram şamandıralı takımım var 1 kaşık 5 jigim var ve 2 çapari takımım var

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Mudanya tarafından LRF disipliniyle avlanmanı tavsiye ederim. 1-14 veya 1-20g atarlı bir LRF kamışı ile 1000lik veya 2000 lik makine ile kombinlersin 0,08mm ip taktınmı 2-3gr jig head ile mırmır, eşkina, iskorpit avlarsın. 1gr jighead ile istavrit avlarsın. 2-3gr Mikro jig veya vibrasyon ile zargana çinekop gibi balıklar avlarsın. Bazen levrek bile avlarsın.

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar gece gitme şansınız varsa; Gemlik tarafında şamandıralı takımla istavrite atabilirsiniz. Gemlik sahildeki kayalıklardan ya da manastır tarafında.