Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BURSA'DA KONSEPT BİR ORGANİZASYONA NE DERSİNİZ?

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şu ara çok mırmır var yarın bi eşkina yoklaması yapacağım kısmet olursa, ancak herkesin zevkini alması için sanırım şıp şıp olayını rafa kaldırmak gerekli, garanti mırmır varken kimse oturup da saatlerce eşkina karagöz beklemez:)

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şu ara çok mırmır var yarın bi eşkina yoklaması yapacağım kısmet olursa, ancak herkesin zevkini alması için sanırım şıp şıp olayını rafa kaldırmak gerekli, garanti mırmır varken kimse oturup da saatlerce eşkina karagöz beklemez:)
Doğru söze ne denir ;)

night fisher

Daimi Üye
Adı
fatih h
Gençlerrrr,uzaktan seyrediyorum bir haftadır,icraat yok gibi .Size iki gün daha,sonra alacam sazı elime:):):)

yücelyiğit

Yeni Üye
Adı
yücel yiğit
ben yücel beni ve ekibimide yazarsanız sevinirim

CelalFİLİZ

Aktif Üye
Adı
Celal FİLİZ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selahattin, cumartesi Karacabey Kurşunludaydım eşkina için. Akşam ezanınından pazar sabah 04:00 kadar 6 istavrit bir de karagöz çıktı eşkinadan ses seda çıkmadı.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gençlerrrr,uzaktan seyrediyorum bir haftadır,icraat yok gibi .Size iki gün daha,sonra alacam sazı elime:):):)
Sen bize bakma ver gazi gitsin abi:)
ben yücel beni ve ekibimide yazarsanız sevinirim
tabi ki hocam zaman belli oldugunda ekleriz listeye:)
Selahattin, cumartesi Karacabey Kurşunludaydım eşkina için. Akşam ezanınından pazar sabah 04:00 kadar 6 istavrit bir de karagöz çıktı eşkinadan ses seda çıkmadı.
Aynen abi pek ses seda yok eskinadan, en mantiklisi mirmir .

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Muhabbet etcektik. Ben muhabbete geliyorum:p

Bu aralar boş dönüyosun galiba, geleyim de birkaç takım göstereyim sana balık tut:p :D

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir aksilik olmazsa ben de aranıza katılıp sizlerden bir şeyler öğrenmek isterim...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Muhabbet etcektik. Ben muhabbete geliyorum:p

Bu aralar boş dönüyosun galiba, geleyim de birkaç takım göstereyim sana balık tut:p :D
Sen olta atma zaten balıkların hepsini tutarsın filan misafirlerimize birşey kalmaz sonra ayıp olur :p

Bir aksilik olmazsa ben de aranıza katılıp sizlerden bir şeyler öğrenmek isterim...
Estagfurullah Umıt gel bekleriz mutlaka birinci hedef tanışmak kaynaşmak zaten:)