Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bursa'da nerede avlanılır?

balikcimolla

Yeni Üye
Adı
Yasin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cümleten selamın aleyküm;

Kıymetli arkadaşlarım Bursa'dan hemen hemen her hafta sonu motorumla gemlik iskeleye gidiyorum ve elim boş dönüyorum. Sorularım şunlar:

1-Mera ve avlak aynı manada mı kullanılıyor?
2-Av bölgemi nasıl seçmeliyim?
3-Bursa civarında hangi ay hangi balık çıkar?
4-Bu sıralar nereye gidebilirim? Mesela bugün?

Orhanaybey

Yeni Üye
Adı
Orhan
Kan Grubu
B Rh Negatif
Aleyküm selam bende Bursa'da gemlik iskele kurşunlu iskele kapaklı narlı bir çok yere gidiyorum . Bu aralar gemlik iskele çok verimsiz . En son Kurşunlu iskeleden Lrf ile silikon ile 1 takoz istavrit 1 iskorpit aldım . Saat akşam 10dan sonra gece 4e kadar verim alabilirsin kıyıda iri istavritler var . Boş dönmek istemiyorsan Kapaklı büyük iskeleyi tavsiye ederim. Derinliği olan bir mera olduğu için Surf takımla yemli av yapabileceğin bir yer giriş ücretli 50 tl olması lazım .

Ekin23

Yeni Üye
Adı
Furkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aleyküm selam bende Bursa'da gemlik iskele kurşunlu iskele kapaklı narlı bir çok yere gidiyorum . Bu aralar gemlik iskele çok verimsiz . En son Kurşunlu iskeleden Lrf ile silikon ile 1 takoz istavrit 1 iskorpit aldım . Saat akşam 10dan sonra gece 4e kadar verim alabilirsin kıyıda iri istavritler var . Boş dönmek istemiyorsan Kapaklı büyük iskeleyi tavsiye ederim. Derinliği olan bir mera olduğu için Surf takımla yemli av yapabileceğin bir yer giriş ücretli 50 tl olması lazım .
Merhaba, en son ne zaman LRF ile denemeler yaptınız ? Ben 1 Ocak günü güzelyalıdaydım fakat tek vuruş alamadım.

Orhanaybey

Yeni Üye
Adı
Orhan
Kan Grubu
B Rh Negatif
Merhaba, en son ne zaman LRF ile denemeler yaptınız ? Ben 1 Ocak günü güzelyalıdaydım fakat tek vuruş alamadım.
Geçtiğimiz haftalarda farklı saatlerde denemeler yaptım kurşunlu iskeleden gemlik petrol arkasından falan vuruş aldım balıkta aldım ama tatmin edecek kadar balık yok. 2 tane alırsam o günü güzel geçirdim sayıyorum 😅