Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

burunova bassing team / oyuncak fabrikası 1. gün

Devrim Balbay

Daimi Üye
Adı
devrimbalbay
hafta sonu takım arkadaşım ve kadim dostum cömertle buluşup.. sihirli kaşık imalathanesine (oyuncak fabrikasına )gittik..
burda yeni modelleriyle boğusan cömerte elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırken bir yandan gözümü 4 açıp sahte yapım teknikleri hakkında tiyolar kapmaya çalışıyordum.. bu sırda bende kendimce bir modelleme denemeye karar verdim ve aşşağıdaki modeli çıkardım.. boyamada emeği geçen ve fikirleriyle renk katan cömerte teşekkürlerimi sunarım..
umarım beğenirsiniz...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Devrim.
Sen de bulaştın demek imalat işlerine. :)

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Hele birde bununla balık tutarsan,bak gör o zaman keyife..

yucelusta

Yeni Üye
Adı
Yücel USTA
Başlangıç için hiç fena bir çalışma değil. Eminim üzerinde çalıştıkça daha göz alıcı şeyler de yapabilirsiniz. Cömert e selamlar.

Devrim Balbay

Daimi Üye
Adı
devrimbalbay
Başlangıç için hiç fena bir çalışma değil. Eminim üzerinde çalıştıkça daha göz alıcı şeyler de yapabilirsiniz. Cömert e selamlar.
teşekkür ederim..
ewet biraz salla pati, biraz basit oldu ama dediğiniz gibi ilk çalışmada bu kadarı bile çok iyiymiş .. ustam cömertte öyle dedi..
aklıma gelen 1-2 model var boş kaldıkça üstünde çalışacağım..bakalım sonuç ne çıkıcak..

bahti88

Üye
Adı
Bahtiyar Çelik
Cömert abinin arkadaşı olduğunuz nasıl da belli oluyor. Tabiki pratik isteyen çalışmalar bunlar, eliniz de yatkın ki başlangıçta bile bu kadar güzel eserler ortaya çıkabiliyor. Tebrik eder, devamını dilerim. :)

Devrim Balbay

Daimi Üye
Adı
devrimbalbay
Cömert abinin arkadaşı olduğunuz nasıl da belli oluyor. Tabiki pratik isteyen çalışmalar bunlar, eliniz de yatkın ki başlangıçta bile bu kadar güzel eserler ortaya çıkabiliyor. Tebrik eder, devamını dilerim. :)
saolasın.. biraz daha özenli bir çalışma yapıcam hafta sonu vaktim olursa..