Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Buyrun Size Üsküdar'dan Bir Soru

fresnel

Üye
Adı
Birol
hayırlı akşamlar, dün gece üsküdar kuş konmaz caminin önüne spin ile dişli hayali ile gittim, 30 mt sağımda lrf ile istavrit çalışması yapan bir arkadaşa çinekop geldi, hemde bayağı güzel bi çinekop, bense kaşığından rapalasına her şeyi denedim, su üstü yüzerli, orta yüzerli, dipten gelenli vs.. nasıl oluyor da lrf nin ucundaki kırmızı kurtçuk gibi bir sahteye çinekop geliyor ama çeşitli rapala ve kaşıklara gelmiyor. Kısmet mi diyelim kısaca yoksa bir açıklaması var mı bunun

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hayırlı akşamlar, dün gece üsküdar kuş konmaz caminin önüne spin ile dişli hayali ile gittim, 30 mt sağımda lrf ile istavrit çalışması yapan bir arkadaşa çinekop geldi, hemde bayağı güzel bi çinekop, bense kaşığından rapalasına her şeyi denedim, su üstü yüzerli, orta yüzerli, dipten gelenli vs.. nasıl oluyor da lrf nin ucundaki kırmızı kurtçuk gibi bir sahteye çinekop geliyor ama çeşitli rapala ve kaşıklara gelmiyor. Kısmet mi diyelim kısaca yoksa bir açıklaması var mı bunun
KISMETİNDE VARSA GELİR HİNTTEN YEMENDEN
KISMETİNDE YOKSA NE GELİR ELDEN diye boşa dememişler. :) :)

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sakın o lrf ile tuttu bende lrf kamış alayım vs gibi şeyler yapmayın bende forumdan özenerek o kadar para harcadım yok neymiş en küçük balığı bile büyük balık gibi çekiyormuşuz da falan filan ben günlerce lrf denedim gulplara silikonlara para verdim istavritten başka birşey gelmedi en son sıkılıp aynı yere 30 tllik kamışla yemli oltası attım eşkinayı aldım o an anladım ki balık kısmet işidir kısmetin yoksa binlerce liralar harca tutamazsın kısmetin varsa en dandik takımla bile tutarsın.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hayvanın o anki yemlenme durumuyla alakalı tamamen. kısmete, şansa falan inanmayın her şeyin açıklaması vardır. madem kısmet işi ne diye mera mera dolaşıyoruz ki evimizin önünden atalım oltamızı kısmetimizde varsa gelir ;)
Hayvan o an kurt istemiştir lrfye gelmiştir. Gölcükte de her sene benzer olaylar yaşanır. Askeri bölgenin (tersane) içi kofana kaynar, elinizi atsanız suya değemezsiniz ancak ne rapalaya gelir ne kaşığa. sadece top arkası canlı tekeye gelir. Sizin durum da bu misal işte, hayvanın beslenmesiyle alakalı tamamen. Her zaman aynı rapalayı yemediği gibi.

fresnel

Üye
Adı
Birol
Sakın o lrf ile tuttu bende lrf kamış alayım vs gibi şeyler yapmayın bende forumdan özenerek o kadar para harcadım yok neymiş en küçük balığı bile büyük balık gibi çekiyormuşuz da falan filan ben günlerce lrf denedim gulplara silikonlara para verdim istavritten başka birşey gelmedi en son sıkılıp aynı yere 30 tllik kamışla yemli oltası attım eşkinayı aldım o an anladım ki balık kısmet işidir kısmetin yoksa binlerce liralar harca tutamazsın kısmetin varsa en dandik takımla bile tutarsın.
Lrf almayı düşünmüyorum, spin almak bile pek gerekli değilmiş benim için, hem balık yok, hem benim zamanım az, hem bilgim az.. yorumunuz için teşekkür ederim

fresnel

Üye
Adı
Birol
hayvanın o anki yemlenme durumuyla alakalı tamamen. kısmete, şansa falan inanmayın her şeyin açıklaması vardır. madem kısmet işi ne diye mera mera dolaşıyoruz ki evimizin önünden atalım oltamızı kısmetimizde varsa gelir ;)
Hayvan o an kurt istemiştir lrfye gelmiştir. Gölcükte de her sene benzer olaylar yaşanır. Askeri bölgenin (tersane) içi kofana kaynar, elinizi atsanız suya değemezsiniz ancak ne rapalaya gelir ne kaşığa. sadece top arkası canlı tekeye gelir. Sizin durum da bu misal işte, hayvanın beslenmesiyle alakalı tamamen. Her zaman aynı rapalayı yemediği gibi.
göcük de ki o yere gitmek istiyorum ☺ teşekkürler cevabınız için

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
göcük de ki o yere gitmek istiyorum ☺ teşekkürler cevabınız için
Askeri kartınız varsa gelin beni de sokun içeri özellikle dişlinin teke yediği zaman neler neler çıkıyor denizden hayret edersiniz. Kiloluk istavritler, levrekler, 50cmden aşağı lüfer yok.
Aklıma şimdi geldi, 2 hafta önce hayvan sadece patlıcan moru rover su üstüne geldi mesela. Başka su üstü denendi yemedi, aynı sahtenin başka rengi denendi o da olmadı. Dişli avı delirtir adamı, huyu suyu sürekli değişir. O yüzden rapala almanın sonu yok :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben 2 - 3 hafta önce 2 3 defa gittim her birinde de LRF silikon ile çinekop sarıkanat hatta lüfer aldım. suya baktığınız zaman suda kullandığımız silikona benzer canlı kurtlar yüzüyor ve şu sıra balığın peşinde olduğu yem de bu.

upload_2019-5-22_9-38-53.png

en son gittiğimde yaklaşık 2 hafta önce arkadaşım 5 adet çinekop 1 adet lüfer almıştı. sahte atanalr da vardı hatta sahteyle de balık alanalr vardı ama LRF ile daha fazla balık tutmuştu arkadaşım. tabi biz lüfer familyası için bonus diyoruz bizim hedefimiz takoz istavritlerdi.