Serdar Hanedar
Üye
- Adı
- Serdar Hanedar
Akşam iş dönüşü yolda yürürken yarın ne yapacağımı düşünüyordum.Sinema'mı,Tiyatro'mu derken telefonum çalmaya başladı.Telefona baktığımda gördüğüm isimle bütün düşüncelerim bir anda yok oluverdi.Program anında değişti.Çünkü telefondaki isim çok değerli ağabeyim Cahit Acun idi.”Yarın Levrek'teyiz.Erken yat, çünkü yolumuz uzak.saat beşotuz'da hazır ol.” dedi ve kapattı.Emir büyük yerden.İtiraz hakkın yok.Bir anda her tarafımı heyecan bastı.Cahit ağabeyimle Levrek avına gidiyoruz.Çok mutluydum.Cahit ağabeyimin balıkçılığının yanısıra muhabbetide muhteşemdir.Çok güzel bir gün beni bekliyordu.Hemen eve gittim ve takımları hazırladım.Bizimkilerle biraz sohbet,biraz televizyon derken uyuyup kalmışım.Allah'tan saatimi kurmuşum.Uyandığımda “oh şükürler olsun.Saati iyi ki kurmuşum.Yoksa Cahit ağabeyimden çekeceğim vardı” dedim kendi kendime.Saat beş otuz da Cahit ağabeyim beni her zamanki gibi sözleştiğimiz yerden aldı ve hemen yola koyulduk.Hava çok soğuk. Eksi üç derece.Cahit ağabeyim”sıkı giyindin mi? Deniz kenarı burdan daha soğuktur,bilesin”dedi.Aslında bir hata yapmıştım ve ağabeyime söyleyemedim.Çok sıkı giyinmemiştim.Bu kadar soğuk olacağıda aklıma gelmemişti.Sonradan uyandım ama biraz geç oldu.Uzun bir yolculuktan sonra nihayet avlak yerimize geldik.Gelir gelmez Cahit ağabeyim çalı-çırpı toplayıp ateşi yakmaya başladı.Kendi kendime” herhalde halime acıdı” diye geçirdim içimden.Ateş palazlanınca ısınmaya başladık.Saat sekiz'e doğru ilk Levreğimizi aldık.Arkadan beş-on dakika geçmedi ki ikinci Levrek.Bu vuruşları aldığımızda ikimizdede üşümekten eser kalmamıştı.Çok mutluyduk.Üşümüştük titremiştik ama bu av herşeye deymişti.Güzel bir av günü yaşadım hemde büyük bir usta ile.Teşekkürler Cahit Acun..Bu güzel günü bana yaşattığın için teşekkürler canım ağabeyim.Teşekkürler büyük usta..Bu satırları sizlere yazarken şimdi telefonum çalıyor.Kim olduğunu söylememe gerek var mı? Belli ki yolumuz yine uzun...Hepinize sevgiler,saygılar...
Kullanılan malzemeler...
Ana beden misinası...Mercan 0.30 mm
Kamış...Okuma Salina v Sistem 20-60 atarlı spin
Rapala...Rapture Smile Holo blu Sardine

Kullanılan malzemeler...
Ana beden misinası...Mercan 0.30 mm
Kamış...Okuma Salina v Sistem 20-60 atarlı spin
Rapala...Rapture Smile Holo blu Sardine