Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çanakkale kepez avlak yeri önerisi

AsilTürk38

Yeni Üye
Adı
Ali aksoy
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamün aleyküm Abilerim, kardeşlerim Çanakkale kepezde balık avı icin nereyi tavsiye edersiniz ? Denizde çok acemiyim hedefimde çupra, karagöz gibi balıklar var yardımcı olursanız sevinirim

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Kepez'den bir şey çıkmıyor.
Ben en fazla zargana yakalamıştım şimdi belediye plajı olan yerden

AsilTürk38

Yeni Üye
Adı
Ali aksoy
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kepez'den bir şey çıkmıyor.
Ben en fazla zargana yakalamıştım şimdi belediye plajı olan yerden
Tamam hocam peki önerebileceginiz bir yer varmı? Çanakkale merkezde avlanmak pek hosuma gitmiyor 1 kez denize olta attım ama bana zevk vermedi çünkü kimsenin olmadıgı biraz daha av piskolojisinin olabilecegi ve doga ile bas basa kalabilecegim yerler arıyorum. Çanakkaleye yeni tasindim hic bir yerini bilmiyorum haritadan Kepez biraz daha sakin olabilir düşüncesiyle seçmiştim. Yardımlarınızı bekliyorum

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tamam hocam peki önerebileceginiz bir yer varmı? Çanakkale merkezde avlanmak pek hosuma gitmiyor 1 kez denize olta attım ama bana zevk vermedi çünkü kimsenin olmadıgı biraz daha av piskolojisinin olabilecegi ve doga ile bas basa kalabilecegim yerler arıyorum. Çanakkaleye yeni tasindim hic bir yerini bilmiyorum haritadan Kepez biraz daha sakin olabilir düşüncesiyle seçmiştim. Yardımlarınızı bekliyorum
Aradığın balıklar genellikle karşı kıyıda avlanıyor.
Eceabat limanı ve çevresinden başlayıp şehitliğe kadar devam eden kıyılarda şans daha yüksek ama tavsiyem bölgeyi bilen bir partner bulmanız.
Bazı bölgeler cambazlık gerektirecek kadar zor ve tehlikeli. Madem ki yenisiniz Çanakkale'de yerlileriyle tanışmak için çabalayın..