Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çanakkale Lapseki'den Selamlar Balık Sevdalılarına

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Bi parti temmuzda Bi parti Eylül'de gideceğim Hocam :)
Ama Eylül daha uzun olacak inşallah :) sardalya zamanı :)
Eylülde Lüferde düşmeye başlar. Pullu balıklarda.;) Benim yıllık izin Ağustosta. Haftaya ailece 4 günlük bir kaçamak planlıyoruz.

ismail2776

Yeni Üye
Adı
ismail yılmaz
sevgili cüneyt hocam, bende lapsekiliyim, 1-20 temmuz tarihleri arasında lapsekideyim, oralarda olacak veya zaten oralarda olanlarla görüşmek ve av yapmak isterim.

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
sevgili cüneyt hocam, bende lapsekiliyim, 1-20 temmuz tarihleri arasında lapsekideyim, oralarda olacak veya zaten oralarda olanlarla görüşmek ve av yapmak isterim.
Bayram
Bu sene yıllık iznim maalesef Ağustosta. :( Bayram izinlerinde denk gelirsek otla atarız.

mırmırkolik

Yeni Üye
kusura kalmayın uzun zamandır iş sebebiyle girememiştim herkese teşekkürler

mırmırkolik

Yeni Üye
merhaba cuneyt abi ben lapsekili değilim ama lapsekide yaşıyorum ve burayı çok sevdim uzun süre kalmayı düşünüyorum inşallah

mırmırkolik

Yeni Üye
lapsekiye gelecek olanlar gelmeden önce haber etsin av ayarlayalım tanışalım

mırmırkolik

Yeni Üye
deniz kenarından topladığım solucanlarla güzel iki tane mır mır aldım 20-23 cm civarlarında mesaiden çıkınca balık mekanıma gidiyorum keyfini sürüyorum birazda rüzgar az olsa çok güzel olacak... dediğim gibi lapsekiye gelecekler haber versin hem tanışırız hem balığa gideriz