mırmırkolik
Yeni Üye
teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
deniz kenarından topladığım solucanlarla güzel iki tane mır mır aldım 20-23 cm civarlarında mesaiden çıkınca balık mekanıma gidiyorum keyfini sürüyorum birazda rüzgar az olsa çok güzel olacak... dediğim gibi lapsekiye gelecekler haber versin hem tanışırız hem balığa gideriz
abi sülün bulamıyorum nasıl nerde bulabilirim bilmiyorumErsan Devlet Malzeme ofisinin solundaki duvarın hemen kenarından sülüne ile olta atarsan mırmır ve çipura alırsın bilgin olsun![]()
Kendin çıkartamıyorsan ki dediğim yerin önündeki kumlukta var , çarşı içerisindeki balık malzemesi satan 2 yerde de varabi sülün bulamıyorum nasıl nerde bulabilirim bilmiyorum
abi bilgi için teşekkürlerKendin çıkartamıyorsan ki dediğim yerin önündeki kumlukta var , çarşı içerisindeki balık malzemesi satan 2 yerde de var![]()
Kendin çıkartamıyorsan ki dediğim yerin önündeki kumlukta var , çarşı içerisindeki balık malzemesi satan 2 yerde de var![]()
h.b teşekkürlerHoşgeldin Ersan