Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çanakkale'de Av... Levrek.. 06 Eylül 2020

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Vay maşallah kardeşime
İşte bu Jig jig diye türkü yazdım
Minisi irisi şahanedir
Okurken keyften iyice yayılmışım kanepede
Kendim tutsam bu kadar sevinip keyif almam
TEBRİKLER ŞAMPİYON

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Murat
Sende gördüğüm jigler daha ağır jiglerdi yanlış hatırlamıyorsam. O tarz jiglerim de var ama yıllardır haybeden yanımda taşıdığım için bu defa getirmemiştim. Sebebi de avlandığım bölgelerde uygun derinliklerde meralar olmamasıydı. 20 gr jigi atsam kolu kapatmadan dibe takılır.
İşte bu mini jigleri de oyuncak niyetine almıştım yanıma. Yakına atıp taşlarda sektirerek ispari, lidaki vs yakalarım diyordum ki (yakalayıp saldım da hepsini) bu sefer tüm gücümle savurdum ileriye.

Sonuç ortada..
Kader bana para harcatmak için bu tezgahı kurup o minicik jigi o levreğe ısırttırdı..
Yandım ben.. :D

Nomad

Üye
Adı
hll
Kan Grubu
A Rh Pozitif

GokhanSacakli

Aktif Üye
Adı
Gökhan Saçaklı
Ellrinize sağlık Tebrik ediyorum, balık çok güzel ama avınızı anlatımınız çok daha güzel dilinize, yüreğinize sağlık neredeyse kendimi o yanınızdaki balıkçı gibi hissettim, okurken çok keyif aldım. Avlarınızın devamını dilerim.

orhan37

Aktif Üye
Adı
orhan d
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler şeref abi daha nice güzel avlar dilerim

BıyıklıAt

Yeni Üye
Adı
ali ata
Kan Grubu
O Rh Negatif
Teşekkürler Ali
ben de senin o son yakaladığın yakışıklıdan yakalamak istiyorum. Çanakkalede en son kofanamı 2009 da yakalamışım. İstanbul'da ki kofana denklemek çok zor, bir kaç yıl önce yakalamıştım ama onlar zorlama kofana. Şöyle 70 cm üstü bir şey istiyorum. İsterse kamışı kırsın.. :)
Bu yaz kötü bir yaz dedikçe balıkları tutuyorsun şeref abi =). Belki bir sonraki sefere kofanayı da tutarsın.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ellrinize sağlık Tebrik ediyorum, balık çok güzel ama avınızı anlatımınız çok daha güzel dilinize, yüreğinize sağlık neredeyse kendimi o yanınızdaki balıkçı gibi hissettim, okurken çok keyif aldım. Avlarınızın devamını dilerim.
Teşekkürler Gökhan
Beğenmene evindim
O anda ne yapmış, ne hissetmişsen onu yazmaya çalışıyorum