Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çanakkale'den selamlar

sefoliga

Yeni Üye
Adı
sefa beşinci
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba dostlar;
İsmim sefa, Çanakkale'de ikamet ediyorum. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaklaşık 2 aydır balıkçılıkla uğraşıyorum, bu kısa süre içerisinde 3 yemli takım ve 1 spin takımı envanterime kattım. Balık dünyası sakinlerinden; çupra, karagöz, izmarit, sargoz, sinagrit, melanur, yılan balığı, hani balığı, mırmır, levrek ve en güzeli lüfer ile tanışma fırsatı buldum. Hepsinin tadına baktıktan sonra(yılan balığı hariç) lüferden başka balık yememeye karar verdim :). Balık tutmanın verdiği keyif gerçekten çok farklıymış, bu insanlar karda kışta soğukta, sıcak yatağını bırakıp sabahın köründe neden balığa gidiyor onu anladım. Aranıza katılmaktan, farklı deneyim, tecrübe edinecek olmaktan şimdiden çok mutluyum. Tekrar herkese merhaba, bol trofeli avlar.

Engin.B

Üye
Adı
ENGİN B
Hemşehrim hoşgeldin. 2 ay önce hobiyle tanışıp bu kadar çeşitte balık almak herkese nasip olmaz. Canakkale bu hobinin en güzel yerlerinden biri. Şansın bol olsun.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Sefa

besto17

Aktif Üye
Adı
Ufuk S.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hemşerim hoş geldin, sende zehri almışsın artık iflah olmazsın. :)