Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl bir yöntemle Levrek avı yapıyorsunuz?hamdibey bu bigiler on numara olmuş bide levrek icin ine tavsiye ederseniz ben zargana topu 6no tatlısu inesi kullanıyorum levrek icin tşklr
Balıklar beslenmek için çok çeşitli şeyler yiyor. Sadece balık olarakta düşünmemek lazım, karada yaşayan ve yenilen hayvanlarda var. Onlarda mikrop içeren bir çok şey yemekte.Sayın Hamdi Bey öncelikle merhaba.Yaklaşık 1 aydır beni araştırmaya yönelten bir konuda yardım istiyorum.Balık avcılığında kullandığımız boru kurdunun tehlikeli mikroplar taşıdığını duydum.Araştırmaya girdim ama sağlıklı bilgi edinemedim.Artık kullanmıyorum bu yemi hatta bir arkadaşım bu yemle tutulmuş bir levrek verdi ama bu endişeden dolay çocuğuma çok sevdği bu levreği yediremedim bilgileriniz paylaşırsanız sevinirm.Şimdiden teşekkür ederim.Kolay gelsin..
Evet yosun olan yerlerde genellikle bulunuyor.tebrikler
gerçekten faydalı paylaşım
tekeyi nerde bulabileceğimiz 1. videodan anlaşılıyor, yeşil şeyler suyun dibindeki kepçeyi daldırdığı yerdeki yosun mu oluyor
Eğer avlandığın bölgede ispari felan yoksa genelde balık yemi komple yutuyor. Arada sırada yem zaiatı olacak elbetteBen bu tarz takmıyorum ve dolayısıyla sudaki ömürleride çok kısa oluyor![]()
Güzel bi yöntem ama bende şu hissi bırakıyor : 'Balık yemi kafadan götürür bende bol bol balık beslemiş olurum'
Sizler bu yöntemlemi tutuyorsunuz?
Tekeleri bu şekilde taktıgınızda evet biraz daha fazla canlı kalmaktadırlar fakar yemi kaptırma şansınız büyük ölçüde artmaktadır.[DM]xdp44h_canly-tekeyi-yyneye-takma-www-balik_sport[/DM]
Avlandığınız merada, Eşkina kıyıya ne kadar uzaklıkta çıkıyor?Tekeleri bu şekilde taktıgınızda evet biraz daha fazla canlı kalmaktadırlar fakar yemi kaptırma şansınız büyük ölçüde artmaktadır.
Bizim bur da kuruk arasından midesine yakın yerine kadar ama iç organlara girmeden iğneyi dışarı çıkartıyoruz hem tekemiz 25-30 dk gibi bir süre canlı kala biliyor. bu gece eşkina avımız var unutmaz isem bu gece eve teke getirip takılma şeklini videolaya bilirim.
Teke süzmenin en afilli yollarıda Clark kent bakışıdır![]()
Bana teke süzmeyi öğreten TUNCAY abime sonsuz tşkler.
ve bilindiği üzere genelde herkes şamandıralı takım kullanmaktadır fakat onun aksine biz dip takımını tercih etmekteyiz bunuda yakın zamanda sizler ile paylaşacağım en kısa zamanda.