Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canlı Teke Yakalama, Muhafaza Etme ve İğneye Takma Videoları

i.h.beyaz

Aktif Üye
Adı
ismail beyaz
hamdibey bu bigiler on numara olmuş bide levrek icin ine tavsiye ederseniz ben zargana topu 6no tatlısu inesi kullanıyorum levrek icin tşklr

i.h.beyaz

Aktif Üye
Adı
ismail beyaz
valla alışılmışın dışında bende şaşırdım ama desatüf deyil normal zargana topu 024 misina 6no tatlısu inesi dün ben 1.200grlık aldım gündüz aynı sistem diğer arkadaşlarda aldı ama ine cok sırıtıyo büyük gibi geldi bana kısa palamı kullanmalıyım

bazlama

Yeni Üye
Adı
hasan gür
Sayın Hamdi Bey öncelikle merhaba.Yaklaşık 1 aydır beni araştırmaya yönelten bir konuda yardım istiyorum.Balık avcılığında kullandığımız boru kurdunun tehlikeli mikroplar taşıdığını duydum.Araştırmaya girdim ama sağlıklı bilgi edinemedim.Artık kullanmıyorum bu yemi hatta bir arkadaşım bu yemle tutulmuş bir levrek verdi ama bu endişeden dolay çocuğuma çok sevdği bu levreği yediremedim bilgileriniz paylaşırsanız sevinirm.Şimdiden teşekkür ederim.Kolay gelsin..

Adı
ferit
tebrikler
gerçekten faydalı paylaşım
tekeyi nerde bulabileceğimiz 1. videodan anlaşılıyor, yeşil şeyler suyun dibindeki kepçeyi daldırdığı yerdeki yosun mu oluyor

SaRsLaN

Üye
Adı
Sertaç Arslan
Ben bu tarz takmıyorum ve dolayısıyla sudaki ömürleride çok kısa oluyor :)

Güzel bi yöntem ama bende şu hissi bırakıyor : 'Balık yemi kafadan götürür bende bol bol balık beslemiş olurum'

Sizler bu yöntemlemi tutuyorsunuz?

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sayın Hamdi Bey öncelikle merhaba.Yaklaşık 1 aydır beni araştırmaya yönelten bir konuda yardım istiyorum.Balık avcılığında kullandığımız boru kurdunun tehlikeli mikroplar taşıdığını duydum.Araştırmaya girdim ama sağlıklı bilgi edinemedim.Artık kullanmıyorum bu yemi hatta bir arkadaşım bu yemle tutulmuş bir levrek verdi ama bu endişeden dolay çocuğuma çok sevdği bu levreği yediremedim bilgileriniz paylaşırsanız sevinirm.Şimdiden teşekkür ederim.Kolay gelsin..
Balıklar beslenmek için çok çeşitli şeyler yiyor. Sadece balık olarakta düşünmemek lazım, karada yaşayan ve yenilen hayvanlarda var. Onlarda mikrop içeren bir çok şey yemekte.

Boru kurduna gelecek olursak, bir çok balık yakaladım ve yedik ailecek :) Bir doktor değilim ama zarar vereceğini sanmıyorum.

tebrikler
gerçekten faydalı paylaşım
tekeyi nerde bulabileceğimiz 1. videodan anlaşılıyor, yeşil şeyler suyun dibindeki kepçeyi daldırdığı yerdeki yosun mu oluyor
Evet yosun olan yerlerde genellikle bulunuyor.
Ben bu tarz takmıyorum ve dolayısıyla sudaki ömürleride çok kısa oluyor :)

Güzel bi yöntem ama bende şu hissi bırakıyor : 'Balık yemi kafadan götürür bende bol bol balık beslemiş olurum'

Sizler bu yöntemlemi tutuyorsunuz?
Eğer avlandığın bölgede ispari felan yoksa genelde balık yemi komple yutuyor. Arada sırada yem zaiatı olacak elbette :) Ama tekenin suda canlı kalması ve hareket edebilmesi için bu yöntemi tercih ediyorum.

scetin

Üye
Adı
ŞEVKET ÇETİN
Bu site sayesinde sizlerden çok değerli bilgiler öğrendim. Yaptığımız avlarda çok faydasını görüyoruz. Emekleriniz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum. Herkese rastgele.....

mufitsa

Aktif Üye
Adı
derman caglar
[DM]xdp44h_canly-tekeyi-yyneye-takma-www-balik_sport[/DM]
Tekeleri bu şekilde taktıgınızda evet biraz daha fazla canlı kalmaktadırlar fakar yemi kaptırma şansınız büyük ölçüde artmaktadır.

Bizim bur da kuruk arasından midesine yakın yerine kadar ama iç organlara girmeden iğneyi dışarı çıkartıyoruz hem tekemiz 25-30 dk gibi bir süre canlı kala biliyor. bu gece eşkina avımız var unutmaz isem bu gece eve teke getirip takılma şeklini videolaya bilirim.

Teke süzmenin en afilli yollarıda Clark kent bakışıdır :D
Bana teke süzmeyi öğreten TUNCAY abime sonsuz tşkler.

ve bilindiği üzere genelde herkes şamandıralı takım kullanmaktadır fakat onun aksine biz dip takımını tercih etmekteyiz bunuda yakın zamanda sizler ile paylaşacağım en kısa zamanda.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tekeleri bu şekilde taktıgınızda evet biraz daha fazla canlı kalmaktadırlar fakar yemi kaptırma şansınız büyük ölçüde artmaktadır.

Bizim bur da kuruk arasından midesine yakın yerine kadar ama iç organlara girmeden iğneyi dışarı çıkartıyoruz hem tekemiz 25-30 dk gibi bir süre canlı kala biliyor. bu gece eşkina avımız var unutmaz isem bu gece eve teke getirip takılma şeklini videolaya bilirim.

Teke süzmenin en afilli yollarıda Clark kent bakışıdır :D
Bana teke süzmeyi öğreten TUNCAY abime sonsuz tşkler.

ve bilindiği üzere genelde herkes şamandıralı takım kullanmaktadır fakat onun aksine biz dip takımını tercih etmekteyiz bunuda yakın zamanda sizler ile paylaşacağım en kısa zamanda.
Avlandığınız merada, Eşkina kıyıya ne kadar uzaklıkta çıkıyor?