Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canlı Yayın... :)

necmi fidan

Aktif Üye
Adı
Necmi Fidan
Hocam video ve yazılarınızı takip ediyorum.Bu paylaşım içinde teşekkür ederim.Daha iyilerine rastgele.Selamlar..:)

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Hocam video ve yazılarınızı takip ediyorum.Bu paylaşım içinde teşekkür ederim.Daha iyilerine rastgele.Selamlar..:)
Gönlü güzel Necmi abiciğim, Paylaşımlarınızdaki içtenliği hissettiiğim için olsa gerek bende elimden geldiğince sizin paylaşımlarınızı kaçırmamaya çalışıyorum..

Bu sene için siz nerde bu mırmırlar diye dert yanarken..ben de nerde bu benim al yanaklı/kalın dudaklı yarim (Çupra)diye dert yanıyorum....:p

Allaha şükür geçen haftadan beri kıyıdan çupra ses vermeye başladı..Bakalım bu hafta sonu için içişleri makamlarından gerekli izinleri alır isem :pbir kıyıdan çupra denemesi yapamak istiyorum...

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Abi vallahi ne denir bilmem ki,
kalbin niyetin ne kadar güzelmişki, aslında olumsuz gibi gözüken bir gelişmeden bile olaylar nereye dönmüş. Allah gönlüne göre vermiş.
İnsanın niyeti iyi olunca farklı gelişen olaylar bile seni yine isteklerinin olduğu yere götürüyor...
Ellerine ve paylaşımına sağlık.
Sevgili Murat kardeşim, güzel sözleriniz ve yorumunuz için teşekkürler...:)

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler İshak abi. Başlığı görünce canlı Yayın balığı görecem sandım bir an :)

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Tebrikler İshak abi. Başlığı görünce canlı Yayın balığı görecem sandım bir an :)

Sevgili Yaşar kardeşim, tatlı su olayı emin ol benim hiç bilmediğim bir olay...Bu konuda zır cahilim desem yeridir...:p

Gönlüne göre avaların denk gelmesi dileği ile, rastgele kardeşim..:)

Moderatör tarafında düzenlendi: