Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

CANLI YEM TAKMA...

bora seferoğlu

Yeni Üye
arkadaşlar ben iskenderunda oturuyorum.karidesle avlandığım zamanlarda mırmır çipura levrek gümüş vb balıklar yakalıyorum.işi büyütüp lüfer avlamak istiyorum bunun için bana yakaladığım balıkları oltaya takmak için yardım ederseniz sevinirim.elimdekiler 0.40 misina çelik tele bağlı kalın saplı iğne :confused: :confused:

guray.85

Aktif Üye
Adı
güray
arkadaşlar ben iskenderunda oturuyorum.karidesle avlandığım zamanlarda mırmır çipura levrek gümüş vb balıklar yakalıyorum.işi büyütüp lüfer avlamak istiyorum bunun için bana yakaladığım balıkları oltaya takmak için yardım ederseniz sevinirim.elimdekiler 0.40 misina çelik tele bağlı kalın saplı iğne :confused: :confused:
Selam bu konu bıraz olsun yardımcı olabılır size https://www.baliksevdam.com/forum/trofe-lufer-avciligi-ve-teknikleri-2882.html canlı yemler ıcın teknıkler..

bora seferoğlu

Yeni Üye
fakat ben bu işi kıyıdan yapmak istiyorum bunun için iğneyi kuyruğuna yakın biryere geçirsem olur mu yardımcı olur musunuz

guray.85

Aktif Üye
Adı
güray
fakat ben bu işi kıyıdan yapmak istiyorum bunun için iğneyi kuyruğuna yakın biryere geçirsem olur mu yardımcı olur musunuz
ben kendım yaptıgım bır avı anlatım hem lufer hemde palamut ıcın kıyıdan yaptıgım av canlı ıstavrıt tuttum onu palamut surusunu fark ettıgımız ıcın hemen canlı yemı hırsız ıgnelı palamut zokasına takım zokadakı ondekı ıgneyı sırtından gecırıp yanından cıkardım dıgerıne duzenı bozmıcak sekılde kuyrugundan soktum o sekılde attım attıgım gıbı 1 dk bıle gecmeden palamut canlı yeme daldı ve balıgı aldım tabı bu benım gorusum forumda bır cok ustalarımız daha ıyı bılır bu konuları yardımcı olucaklardır.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
O taraflarda lüfer, daha doğrusu Kofana ve Sırtıkara yakalamanın en güzel yolu sahte yemlerle at çek yaparak avlanmaktır.

bora seferoğlu

Yeni Üye
ben kendım yaptıgım bır avı anlatım hem lufer hemde palamut ıcın kıyıdan yaptıgım av canlı ıstavrıt tuttum onu palamut surusunu fark ettıgımız ıcın hemen canlı yemı hırsız ıgnelı palamut zokasına takım zokadakı ondekı ıgneyı sırtından gecırıp yanından cıkardım dıgerıne duzenı bozmıcak sekılde kuyrugundan soktum o sekılde attım attıgım gıbı 1 dk bıle gecmeden palamut canlı yeme daldı ve balıgı aldım tabı bu benım gorusum forumda bır cok ustalarımız daha ıyı bılır bu konuları yardımcı olucaklardır.
teşekkürler ve bunu tek iğne ile yapabilirmiyim yapaccaksam nereye iğneyi geçirmeliyim?

EMRE3411

Yeni Üye
Adı
emre erhun
Bence canlı yem olayı balığa işkenceden başka bişey değil....

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Canlı yemi boşverin bence de, takın sahteyi oltanıza başlayın at çek yapmaya. Mis gibi ne yem kokusu ne başka bir şey, gelmedimi al çantanı sırtına evine git.