müthişaman
Daimi Üye
Dip sürütmesinde özellikle canlı yem kullanarak yapılan avlar
tecrübe ve emek istiyor.
tecrübe ve emek istiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sağol Abi.Tebrikler Akın
Her zamanki güzel avların ve yine her zamanki birbirinden değerli tecrübe edilmiş bilgilerin için teşekkürler..
Her zaman rastgelsin..
Sağol Hamdi.Tebrikler Kaptan, tecrübelerin ile balığı bulmuşsun. Bu tecrübeleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz.
Teşekkürler.Tebrikler Kaptanım. Avlarını ve raporlarını zevkle izliyoruz.
Ençok sabır istiyor.Dip sürütmesinde özellikle canlı yem kullanarak yapılan avlar tecrübe ve emek istiyor.
Teşekkürler.Güzel paylaşım emeğine sağlık.
Sağolun.tebrikler akın kaptan ustalığını konuşturmuşun yine
Sağol Oktay. Eski bollukta olmasa da boyut olarak bunlar da güzel avlar. Birde eski motivasyonum ve hırsım kalmadı. Ben eski günlere dönmeyi değil yeni balıklara ulaşmayı hayal ediyorum ama onun için mekanı ve tekneyi değiştirmek lazım.Eski günlere az kaldı abi, Güzel avlar yapıcaksın inşallah yine. Tecrübelerini aktarman bir çok kişiye faydalı olucak. İlk başta bana.![]()
Tebrikler Kaptan... Cok guzel baliklar...
kaptanım o müthiş varlıkların mücadelesini hep mera eder dururum ama öyle tarif ediyorsunuz ki okurken tutuyorum bi kolumda laktik asit şişkinliği eksik teşekkürler daha iyileri rasgele
Sagolun. Neyazikki bu haftasonu denemelerim başarılı olamadı. Devamı haftaya inşallah.çok güzel av olmuş,nice güzel avlara,kaçamayanlar hep böyle güzeller olsun