Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3'lü kombin Sedefli Morsim , Sedefli Fıstık Yeşili ,Sedefli Yeşil ve herzamanki gibi sedefli yeşil Mora mor devam.
39ecbc0eaed73f506c0d01f81a19e594.jpg
faa4e03ddb131a55bde8a6452effe25a.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@shimano bu balıklar limit altı değil mi ? 🙂)

@korayb3406 eline sağlık çok güzel olmuş, yalnız bağlamaya başlamadan önce köstekleri topluca kesip uç kısımlarını boyar isen daha güzel ve daha avcı olacaktır.

Her ikisininde avları bol olsun.
hocam usta değilim ama tecrübelerime dayanaraktan şöyle diyebilirim çok kalın olmuş genellikle tüyü az olan takım daha avcı oluyor

hocam usta değilim ama tecrübelerime dayanaraktan şöyle diyebilirim çok kalın olmuş genellikle tüyü az olan takım daha avcı oluyor

kısa boy balıgın bol oldugu zamanlar ıs yapar uzun floş her zaman ıs yapar bunun sebebı uzun flos aksıyon alır ayrıca uzaktakı balıgın dıkkatını daha cok ceker kısa flos aksıyon almaz kutuk gıbı dumduz gelır .

1495309180871-1485386137.jpg
Bu köstek çok avcı mesela
Bu arada yanlış alıntı yapmış olabilirim ben koray arkadaşımızın yaptığı kosteklerden bahsediyorum

57161 dosyayı görüntüle
Bu arada yanlış alıntı yapmış olabilirim ben koray arkadaşımızın yaptığı kosteklerden bahsediyorum

bu kostek benım degıl ben damla sımlı takımları sevmıyorum caparımdede mumkun mertebe damla sımi tercih etmiyorum nedenıde su damla sım cok sert malzeme suda aksıyon fazla almıyor bu yuzden pek tercıh etmıyorum onun yerıne yaprak sım tercıh edıyorum yumusak ve esnemeye cok musayıt oldugundan yaprak sım kullaniyorum

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
57161 dosyayı görüntüle
Soner hocam, bahsettiğiniz koray ben isem ilk kösteklerin günahı olmaz. 🙂 🙂 Kendi yaptığınız
kösteklere inanın az malzeme koymak mümkün değil. Fotoğrafını paylaştığınız köstekler bana ait değil. Benim yaptığım kalınlar köstekler şu şekilde ;

20170517_020031.jpg
20170518_012634.jpg

Fotoğrafı örnek olması için paylaştım paylaştığım kosteklerle iyi balık aldım aldığım caparide tüy kalın ise makasla inceltiyorum size de yardımcı olmak istedim kalın aslında kalın olunca göze güzel görünüyor ama malesef avcı olmuyor

Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim. 🙂 Yalnız bu balıkçılık konusunda kulaktan kulağa yayılan olayları bizzat kendim dene yanılma olarak tecrübe etmeyi seviyorum. Dik başlılık ediyorsam kusuruma bakmayın lütfen. Yaptığım kösteklerle, ince kösteklere karşı kıyıdan ve tekneden her türlü yarışa varım. 😀 😀

Back