Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ıgne palasına attıgınız dugum ıc tarafa degılde dıs tarafa atarsanız mısına bukumlu durmaz dık durur.ayrıca bagladıgınız tuy veyahut organze ıc tarafa baksın dugum dıs tarafa.
Tavsiyenize dikkat edeceğim. Teşekkürler.

B

BS Okuru

Misafir
Nar çiçeği oje ile köstek boyama :)

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
B

BS Okuru

Misafir
Uzun zamandır organze almamisdim geçenlerde Mahmutbey gidince dayanamadım.bir kaç çeşit alım dedim .

16Semih16

Üye
Adı
Semih
Çok güzel. Malzemeleri nereden aldığını söylesen de biz de yapsak :)

B

BS Okuru

Misafir
Çok güzel. Malzemeleri nereden aldığını söylesen de biz de yapsak :)
iğne youwella her hangı bır balık malzemesı satan bır yerden temın edebılırsın tuyu bızım burda alısverıs merkezı var ufak bır havuzu var ve havuzun etrafında kazlar var kazın gogus kısmındakı yere dokulen tuylerı topladım :) bu vesıle ılede havuzun etrafını temızlemıs oldum :) mısına samuray mısınası kısık balık fırmasından temın edebılırsın mısına kostegını nar eksısı oje ıle kendım boyadım sım mor sım rast gele balık var uskudarda oradan bu sımı temın edebılırsın malzemeler bunlar :)

16Semih16

Üye
Adı
Semih
iğne youwella her hangı bır balık malzemesı satan bır yerden temın edebılırsın tuyu bızım burda alısverıs merkezı var ufak bır havuzu var ve havuzun etrafında kazlar var kazın gogus kısmındakı yere dokulen tuylerı topladım :) bu vesıle ılede havuzun etrafını temızlemıs oldum :) mısına samuray mısınası kısık balık fırmasından temın edebılırsın mısına kostegını nar eksısı oje ıle kendım boyadım sım mor sım rast gele balık var uskudarda oradan bu sımı temın edebılırsın malzemeler bunlar :)
Bilgi için teşekkürler. Senden esinlenerek ben de çaparilerimi kendim yapmaya başladım. Çok sayıda da istavrit tuttum. Bir arkadaşta keçi kılından yapılmış çapari almıştı. Hiç bir çapari iş yapmazken o hiç boş çekmedi. Belki onu da deneyebilirsiniz.

B

BS Okuru

Misafir
Bilgi için teşekkürler. Senden esinlenerek ben de çaparilerimi kendim yapmaya başladım. Çok sayıda da istavrit tuttum. Bir arkadaşta keçi kılından yapılmış çapari almıştı. Hiç bir çapari iş yapmazken o hiç boş çekmedi. Belki onu da deneyebilirsiniz.
Keçi kilini bulmam benim çok zor buralarda kecide yok :) olsa yapardım ondan çapari.