Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çatalcaya Taşındım.

zargana34

Üye
Adı
adnan dağ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam altında araba varsa gürpınar sahil ve limanın oralar yakın sayılır şu ara güzel istavrit yapıyor hatta ben geçen spin takımın ucuna 35 gram kurşunla 6-7 köstekli çapari yaptım eşim için hafif olması adına o bizden çok daha fazla istavrit tuttu takbiri ek başına yarım kilo civarı çekti 1-1.5 saat içerisinde bizde kayın babamla onu izledik desek yeridir gerçi ben takım bağlamaktan pek olta atamasamda attığım zamanlarda bile eşim 6 lı köstekle 2 li 3 lü çekerken ben 10 lu köstekle 1 i bile zor yakalıyordum :) bu arada yine gürpınarda yine halin oralarda güzel eşkina yapan yerler var hatta çatalca yanında büyükçekmece gölü var gündüz orda azda olsa trofe boyunda sazan yakaladık bolca testere balığı mevcut turna da azda olsa mevcut çok az miktarda yayında akşam alan oluyor.bence iyi bir yerdesin tatlı su avları için çatalcadaki göllerde de yayın çıkıor diye duydum ama hiç gitmedim ufakta olsa ordan yayın yakalayan cıkıyor duyumları geliyor.
Tekrardan hayırlı olsun.

ibrahim sen raporları nca burdan yaz hiç msj atma sen:)

toga76

Yeni Üye
Adı
sezai toga
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sayın arkadaşlarım,

Yeni işim için İstanbulu bilen bilir; Umraniye Dudullu'dan Çatalca'ya taşındım. Baya kapsamlı bir yer değişimi oldu. Dudulluda çok verimli olmayan balık denemelerimi artık Marmara ve karadeniz ve ayrıca Terkos gölü gibi mekanlarda denemek istiyorum. Gerçi kimse avlak herlerini paylaşmak istemez ama bende kendi çapımda yavaş yavaş meraları gezip nelerle nasıl avlamalar yapıldığına bakmaya başladım. Yakında çok güzel paylaşımlarla sizleri rahatsız etmeye niyetim var.
Bu konuyu açmamın sebebi belirli bir süredir paylaşımları takip edememe ve foruma aktif olarak girememin sebebinin yeni taşındığım sitede internetin daha kurulu olmaması. Çatalcayada sanırım hizmetler biraz geç gidiyor. Belki bir süre daha sizlerden ayrı kalacağım. Fakat aklımın bir parçası hala buralarda olduğunu bildirmek isterim.

Herkese Bol avlar, güzel trofeler ve eğlenceli zamanlar dilerim.

Not: Çatalca çok güzel bir yer gelmeyenler mutlaka gelsin görsünler.
Öncelikle hayırlı olsun. Çatalca İstanbul'un Avrupa yakasında ki ciğeri hem yeşil alan hem sulak alan ne ararsan var tatlı tuzlu. Ben her hafta sonu Çatalca'nın çeşitli köylerinde gezmekteyim Ormanlı sık uğrak yerlerimden biridir yazın girişte ücret alınsa da hafta sonları iğne atacak yer bulunmaz ama ne hikmetse toplum olarak iğne atacak yer bulamayız fakat çöplerimizi her zaman atacak bir köşe buluruz demem o ki sen çağırmasan da Çatalca ya gelen olacaktır o yüzden belli ki bilinçli birisin etrafını bilinçlendir Çatalca çöl olmasın çöplük olmasın çocuk yaşta çevre bilinci oluşan toplumlar ilelebet yaşar......

Selim_ist

Aktif Üye
Adı
Selim Cemhan Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Çok güzel şeyler yazmışsınız. Bende söylenen yerleri çok araştırmak istiyorum. belki bu hafta sonu bir kaç yere spine gidebilirim. gidersem de haber veririm buradan. Herkese bol trofeler.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Çok güzel şeyler yazmışsınız. Bende söylenen yerleri çok araştırmak istiyorum. belki bu hafta sonu bir kaç yere spine gidebilirim. gidersem de haber veririm buradan. Herkese bol trofeler.
Haber bekliyorum:) tek spin denemeyin bence lrf de deneyin

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
Sayın arkadaşlarım,

Yeni işim için İstanbulu bilen bilir; Umraniye Dudullu'dan Çatalca'ya taşındım. Baya kapsamlı bir yer değişimi oldu. Dudulluda çok verimli olmayan balık denemelerimi artık Marmara ve karadeniz ve ayrıca Terkos gölü gibi mekanlarda denemek istiyorum. Gerçi kimse avlak herlerini paylaşmak istemez ama bende kendi çapımda yavaş yavaş meraları gezip nelerle nasıl avlamalar yapıldığına bakmaya başladım. Yakında çok güzel paylaşımlarla sizleri rahatsız etmeye niyetim var.
Bu konuyu açmamın sebebi belirli bir süredir paylaşımları takip edememe ve foruma aktif olarak girememin sebebinin yeni taşındığım sitede internetin daha kurulu olmaması. Çatalcayada sanırım hizmetler biraz geç gidiyor. Belki bir süre daha sizlerden ayrı kalacağım. Fakat aklımın bir parçası hala buralarda olduğunu bildirmek isterim.

Herkese Bol avlar, güzel trofeler ve eğlenceli zamanlar dilerim.

Not: Çatalca çok güzel bir yer gelmeyenler mutlaka gelsin görsünler.
biz böyle rahatsizliklar için yanıp tutuşuyoruz çok bekletme

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Karadeniz kıyısındaki durumlar nasıl acaba ? levrek lüfer çinekop falan çıkıyor mu acaba ? yalıköy taraflarında falan varmı bilgisi olan acaba?

Selim_ist

Aktif Üye
Adı
Selim Cemhan Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Karadeniz kıyısındaki durumlar nasıl acaba ? levrek lüfer çinekop falan çıkıyor mu acaba ? yalıköy taraflarında falan varmı bilgisi olan acaba?
daha meraları kontrol edemedim. Ama bir kaç yer için yakında çıkacam turlara.