Cazador Aktif Üye Katılım 18 Eki 2011 Mesajlar 167 Tepkime puanı 3 Puanları 18 Yaş 40 Adı tayfun dinc 20 Eki 2011 #21 Hayırlı olsun ,şimdiden rastgele,takım çok güzel olmuş,bence kesin çok başarılı avlarınızı göreceğiz burada .ben de jigging yapmayı planlıyorum ,en kısa zamanda bir takım da ben oluşturacağım.
Hayırlı olsun ,şimdiden rastgele,takım çok güzel olmuş,bence kesin çok başarılı avlarınızı göreceğiz burada .ben de jigging yapmayı planlıyorum ,en kısa zamanda bir takım da ben oluşturacağım.
S suavi_kayahan Yeni Üye Katılım 6 Nis 2011 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Yaş 45 Adı suavi kayahan 16 Ocak 2012 #22 hayırlı olsun balık varmı?
mrtsezal Daimi Üye Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 634 Tepkime puanı 62 Puanları 28 Yaş 50 Konum istanbul Adı murat sezal 16 Ocak 2012 #23 aynı makınadan almayı düşünüyordum son anda vazgeçtım ama çok güzel bir seçim yapmıssın,güzel avlarda kullanman dilerlerimle rastgelsın
aynı makınadan almayı düşünüyordum son anda vazgeçtım ama çok güzel bir seçim yapmıssın,güzel avlarda kullanman dilerlerimle rastgelsın