KayaBalığıKaya
Daimi Üye
- Adı
- Uluç
Çok güzel bir paşa avlarınız daim olsun her daim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevgili Şeref abi avın hikayesini ben anlatayım..Balığın tutulmasından hemen sonra çekilen videoyu seyrettim.(Facebook) Murat arkadaşım avı anlattı ve şöyle dedi : ' Ediz e kapak olsun'Tebrikler Murat
Çok güzel bir levrek yakalamışsın.
Bu koca balık çok daha uzun ve heyecanlı bir hikayeyi hakediyor aslında.
Her zaman rastgelsin
Sevgili Ediz bey,Sevgili Şeref abi avın hikayesini ben anlatayım..Balığın tutulmasından hemen sonra çekilen videoyu seyrettim.(Facebook) Murat arkadaşım avı anlattı ve şöyle dedi : ' Ediz e kapak olsun'Bunu duymak beni gerçekten çok üzdü,çünkü ; 1- Ben kimseyle yarış halinde değilim 2- Bugüne kadar tuttuğum balıkları kimseye kapak olsun diye tutmadım 3-Kendisine tutamazsın bırak bu işi filan demişliğim yok 4- Kendisiyle 1 kere karşılaştım samimiyetim yok ! Ben bu yorumunu ilk heyecanına veriyorum.Bir de tavsiyede bulunayım kendisine; Balığa gitmekten zevk alınmalı ve keyif için gidilmeli.Kimseye kapak yapmak için değil..Çünkü o kapak yaptığın kişi bugüne kadar senin kendi ağırlığından daha çok balık tutmuş olabilir..