Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çaylak Usta Oluyor Galiba.... 4Kg Trofe

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Çok güzel bir paşa avlarınız daim olsun her daim.

Ediz Dülger

Aktif Üye
Adı
Ediz Dülger
Tebrikler Murat
Çok güzel bir levrek yakalamışsın.
Bu koca balık çok daha uzun ve heyecanlı bir hikayeyi hakediyor aslında.
Her zaman rastgelsin
Sevgili Şeref abi avın hikayesini ben anlatayım..Balığın tutulmasından hemen sonra çekilen videoyu seyrettim.(Facebook) Murat arkadaşım avı anlattı ve şöyle dedi : ' Ediz e kapak olsun' :) Bunu duymak beni gerçekten çok üzdü,çünkü ; 1- Ben kimseyle yarış halinde değilim 2- Bugüne kadar tuttuğum balıkları kimseye kapak olsun diye tutmadım 3-Kendisine tutamazsın bırak bu işi filan demişliğim yok 4- Kendisiyle 1 kere karşılaştım samimiyetim yok ! Ben bu yorumunu ilk heyecanına veriyorum.Bir de tavsiyede bulunayım kendisine; Balığa gitmekten zevk alınmalı ve keyif için gidilmeli.Kimseye kapak yapmak için değil..Çünkü o kapak yaptığın kişi bugüne kadar senin kendi ağırlığından daha çok balık tutmuş olabilir..

çaylak66

Yeni Üye
Adı
MURAT SÖLÖMBAZ
Arkadaşlar tekrar merhaba;
Sabaha kadar süren bir avın sonrasında çok uzun yazamadım.
Bu tutku bende bir kaç ay önce başladı.Şu an itibarıyla;Surf,Spin.Jig ve Boat tan kullanım için dört ayrı takım oluşturdum.Hedefim hep büyük balık oldu.
Bir süre sonra yolum Hür MOL İLE kesişti,hala büyük balığı alamamıştım.
İnternetten video ve makaleleri takip ediyordum.Okuduğum bir makale beni çok etkiledi.
Bu işe gönül vermiş fakat istediğini alamamış bir arkadaşın yazdığı"Bu gün benim günümdü" adlı hikaye beni çok etkilemişti.Bu arkadaşımda sonunda trofeyi almış ve bu gün benim günüm demişti.
Bende acaba diyerek günümü beklemeye başlamıştım.
2 şubat günü Hür le telleştik ve akşam için program yaptık.Diğer iki arkadaşımızla saat 23 gibi avlakta buluştuk.
Avlağa vardığımız da deniz köpürmüş dalgalar beton platformu dövmekte,rüzgarda sert esiyordu.Takımları hazırladık ve ava başladık.Bir kaç dakika sonra çaylak şansı ben bir ispendek aldım.Gecenin ilk avı olduğu için tebrikleri kabul ettim.Ama benim gözüm büyük balıktaydı.Fazla vuruş olmayınca
diğer arkadaşlar canlı yemle de atmaya başladılar.Bir tane mığrı aldık ve tekrar geldiği yere gönderdik.Hava çok sertleşmişti.Pekte vuruş alamıyorduk.Saat 2 gibi biraz dinlenmeye karar verdik.Saat altıya kadar kestirmişiz araçlarda,
çok ta üşümüştüm.Rüzgar çok sertleşmiş dalgalar kıyıyı dövüyordu.Şartlar açıkçası bir çaylak için oldukça zor görünüyordu.Bir umutla bende atmaya başladım.Az sonra çok sert bir vuruş aldım,kamışım katlanmıştı kalamadan da o güzel ses geliyordu.
Benim günüm galiba geldi dedim.Kısa bir mücadeleden sonra makinamın da yardımıyla paşayı kenara kadar çektim.Bir kepçe hamlesiyle kıyıya aldık.
İşte BUGÜN BENİM GÜNÜMDÜ.
Selamlar Murat

Ekli dosyalar

çaylak66

Yeni Üye
Adı
MURAT SÖLÖMBAZ
Sevgili Şeref abi avın hikayesini ben anlatayım..Balığın tutulmasından hemen sonra çekilen videoyu seyrettim.(Facebook) Murat arkadaşım avı anlattı ve şöyle dedi : ' Ediz e kapak olsun' :) Bunu duymak beni gerçekten çok üzdü,çünkü ; 1- Ben kimseyle yarış halinde değilim 2- Bugüne kadar tuttuğum balıkları kimseye kapak olsun diye tutmadım 3-Kendisine tutamazsın bırak bu işi filan demişliğim yok 4- Kendisiyle 1 kere karşılaştım samimiyetim yok ! Ben bu yorumunu ilk heyecanına veriyorum.Bir de tavsiyede bulunayım kendisine; Balığa gitmekten zevk alınmalı ve keyif için gidilmeli.Kimseye kapak yapmak için değil..Çünkü o kapak yaptığın kişi bugüne kadar senin kendi ağırlığından daha çok balık tutmuş olabilir..
Sevgili Ediz bey,
O çoşku ile yapılmış bir espiriydi,seni kırdıysam özür dilerim.Unutmaki ben hala bir çaylağım aramızda segment farkı var.:)
Tekrar özür dilerim...

sunny1403

Daimi Üye
Adı
Tahir
Tebrikler Murat Bey..Avlarınız daim olsun..

sinoplu57

Üye
Adı
M.Murat Özcan
Tebrikler gercekten yakisikli bir balik. Avlariniz hep boyle guzel gecsin.

efekan2000

Üye
Adı
Serkan Öztürk
Av süper dostluğunuz süper, muhabbet daha süperdi. Çok istediğiniz ve hiç durmadan yorulmadan at çek yapmanızın ödülüydü bence. İnşallah sizinle daha çook avlar yaparız. :))