Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

CeMiL ToNGuC'a öZeL LeVReK PeŞiNDe 6

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tebrikler , bereketli bir meranız var , gerçi ege suları bizim için kutsal topraklar. :)
Teşekkürler Muhsin... Kutsal topraklarınıza yolunuz düşerse beklerim :)
Tebrikler abdullah abi yakında bi sıçrama yapıp trofe avlayacaksın hissediyorum ama kaçıncı bölümde olur orasını bilmem :) 7.bölümü merakla bekliyorum. Bizimkiler dizisi gibi kurtlar vadisi, arka sokaklar gibi çok uzun bölümlerin olur inşallah :) :)
Teşekkürler Fatih TEOK sınavı sağolsun :) +1 av yapma fırsatım oldu :)
Abdullah abi tebrik ederim. Cüneyt arkın filmlerine döndü avların.. ;) Bu benim için, bu babam için, bu gelecek nesiller için, vs.. :D :D
Kırmızı eşofman ile ava gitmediğin gün trofe levreği yakalayacaksın.
Şİmdi uykudan kalktım mesajı okuyunca gülmekten kırıldım :koptum: Sen beni güldürdün Allah(C.C) 'de seni güldürsün Koray... Kırmızı eşofmonın çıkması yakındır. Havalar ısınıyor artık... Sadece gece uyurken giyerim artık :)
Tebrikler, çok sakin bir av olmuş :)
Teşekkürler Oğuz... Trofe alırsam elim ayağıma dolaşacak ama :)

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abdullah Abi, ustalar levrek avına giderken cok baligi kaçıracak renkler giyinmeyin diyor ya ondan dedim. :D
Gerçi şu sıralar galatadan çıkan levrekleri gördükten sonra trofe levrek geleceğini bilsem galataya çıplakta giderim. :D :D
Levrek yüzünden kafayı yedim.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abdullah Abi, ustalar levrek avına giderken cok baligi kaçıracak renkler giyinmeyin diyor ya ondan dedim. :D
Gerçi şu sıralar galatadan çıkan levrekleri gördükten sonra trofe levrek geleceğini bilsem galataya çıplakta giderim. :D :D
Galatadan levrek mi çıkıyor? Galata köprüsünden falanmı anlamadım

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi tebrikler almışsın yine paşayı seriye devam
Aynen Ozan... Sen gittikten sonra su daha da çekildi hiç ümidim yoktu ama süpriz oldu... Bir ara su o kadar çekildi ki sahteyi her attığım yerden yavrular kaçışıyordu... Sığınacak yer kalmayınca hepsi denizin ortasında kaldı... Benim sahte sürekli ödlerini kopardı :)
tebrikler hocam maşalah rast gele...
Teşekkürler Sinan... Sana da rast gelsin...
O kadar yavru balığı takmayıp benim sahteye saldıran levrek benim tulumun rengine de bakmaz Koray :) Zaten at çek yaptığım yerde oturacak yer buldum mu affetmiyorum :) Bu avda da koltuk gibi bir kaya buldum onun üstünde oturuyordum :) Bende az önce başka bir bölgeden fena levrek haberleri aldım... Yol baymasa gidecem ama üşeniyorum...