Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öyle demeKırmızı eşofman ile ava gitmediğin gün trofe levreği yakalayacaksın.
Teşekkürler Muhsin... Kutsal topraklarınıza yolunuz düşerse beklerimtebrikler , bereketli bir meranız var , gerçi ege suları bizim için kutsal topraklar.![]()
Teşekkürler Fatih TEOK sınavı sağolsunTebrikler abdullah abi yakında bi sıçrama yapıp trofe avlayacaksın hissediyorum ama kaçıncı bölümde olur orasını bilmem7.bölümü merakla bekliyorum. Bizimkiler dizisi gibi kurtlar vadisi, arka sokaklar gibi çok uzun bölümlerin olur inşallah
![]()
![]()
Şİmdi uykudan kalktım mesajı okuyunca gülmekten kırıldımAbdullah abi tebrik ederim. Cüneyt arkın filmlerine döndü avların..Bu benim için, bu babam için, bu gelecek nesiller için, vs..
![]()
Kırmızı eşofman ile ava gitmediğin gün trofe levreği yakalayacaksın.
Teşekkürler Oğuz... Trofe alırsam elim ayağıma dolaşacak amaTebrikler, çok sakin bir av olmuş![]()
Göbek deliği ile diz kapağı arasını kapat gerisi mühim değil..Abdullah Abi, ustalar levrek avına giderken cok baligi kaçıracak renkler giyinmeyin diyor ya ondan dedim.
Gerçi şu sıralar galatadan çıkan levrekleri gördükten sonra trofe levrek geleceğini bilsem galataya çıplakta giderim.![]()
Levrek yüzünden kafayı yedim.
Galatadan levrek mi çıkıyor? Galata köprüsünden falanmı anlamadımAbdullah Abi, ustalar levrek avına giderken cok baligi kaçıracak renkler giyinmeyin diyor ya ondan dedim.
Gerçi şu sıralar galatadan çıkan levrekleri gördükten sonra trofe levrek geleceğini bilsem galataya çıplakta giderim.![]()
Yanılmıyorsam bu hafta Galata köprüsü civarından 3 tane levrek çıktı.Galatadan levrek mi çıkıyor? Galata köprüsünden falanmı anlamadım
Aynen Ozan... Sen gittikten sonra su daha da çekildi hiç ümidim yoktu ama süpriz oldu... Bir ara su o kadar çekildi ki sahteyi her attığım yerden yavrular kaçışıyordu... Sığınacak yer kalmayınca hepsi denizin ortasında kaldı... Benim sahte sürekli ödlerini kopardıAbi tebrikler almışsın yine paşayı seriye devam
Teşekkürler Sinan... Sana da rast gelsin...tebrikler hocam maşalah rast gele...
O kadar yavru balığı takmayıp benim sahteye saldıran levrek benim tulumun rengine de bakmaz KorayAbdullah Abi, ustalar levrek avına giderken cok baligi kaçıracak renkler giyinmeyin diyor ya ondan dedim.